S & E

Bild från då jag var hem senast. Smilla & Elliot <3

Nu tickar tiden iväg här borta i Östersund. På måndag får Joel nycklarna till lägenheten i Sollefteå och på lördag flyttar jag HEM....till han, min bättre halva. Som jag längtar!!! 

Sista april

 
 
 
 
 

Håller på att leta bilder till ett bildspel som ska vara på examenssittningen till veckan (JIIIISSSSES...examen???) och då hittade jag lite bilder från sista april. Haha...bilden på Vickan är ju för go! Jag ba...åh vilket härligt ljus det blir av röken från grillen STÅ STILL...*klick*!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Livets helg nr 2

Blivit sambo med Frida och det firades med hamburgare innan utgång.
 
Utanför Marité.
 
Grillades ute på terassen. Lampan var SÅ VARM! Haha...men till de roliga. Där bakom ser ni en stor glasdörr. Vi tillbringade en stund av vår kväll till att kolla på folk som gick rätt in i den!! Man kunde inte låta bli att skratta. Hemska vi är.
 
Dagen efter hittade man en bildserie på 71!!! bilder som Frida hade tagit. Det började fint....
 
Lördagens lunch på bästa Pause!
 
Inflyttningsfest hos Åkerman där Frida sköt hål i taket med lite bubbel. Orutinerad ;)
 
Det blev en kväll nr 2 på Marité.
 
Myspys på terassen.
 
Det blev ännu en helg med lite fart och roligheter. Förutom de ni har fått se på bilderna så har jag även träffat min barndomskompis Amanda som var på besök i Östersund. Det var så kul! Och vilka minnen man bli påmind om....jag har kunnat pratat hela kvällen om the past. Det ska verkligen inte dröja så många år som det har gjort nu tills nästa gång.
 
 
 

Spring rolls





Efter häng på bibblan och sen glass på stan i solen blev det vårrullar hos Brinkan. Se ni hur fina vi har gjort?? Och de smakade mummmma. 

Vi hade i alla fall tur med vädret



Igår gjorde man årets misstag. Åkte tillbaka till Östersund för en lektion kl 13 som inte ens existerade. Så frustrerande. 

Livets helg






Ni som har haft mig på snapchat förstår exakt vilken helg jag har haft. Men nu är det helt hopplöst att förklara min helg i ord här. Den var magisk. Tack Lisen och Gävle! Även ett inte så tack till min träningsvärk i magen av allt skratt och hopp på studsmatta. Men det var det värt såklart! 

Måste även passa på att hissa världens godaste pizza som vi åt på Bakfickan. Jag dog. Så ska ni förbi där så ta en med chevre, lufttorkad skinka, pinjenötter och honung!!! Ni kommer inte bli besviken (Råka trycka i mig en langos innan vi åt pizzan därav en halv...).

En månad kvar



RSS 2.0