Ronja & Sonja

Lisa har hittat åt min blogg som jag hade för mååååånga år sedan. Lite pinsamt att den ens finns kvar. Men väldigt kul att läsa nu i efterhand. Fick mig ett gott skratt kan jag lova.....
 
Bjuder på ett gammalt inlägg från 2009.
 
 

Kontaktannons!  

 

Om oss 

Namn:Ronja&Sonja
Ålder: tvillingar
Husdjur:dammråttor
Boende:tillsammans

Ronja är Sonjas tvilling. Sonja pratar innan hon tänker och Ronja säger inget alls. Deras stjärntecken är stenbock, där dom fått dela på dess egenskaper. Ronja är en ensamvarg som måste ha koll, och Sonja är den arbetande le...dartypen. Dock är det Sonja som är arbetslös, hon sysslar med annat. Som slå rekord i att ha mest popcorn i munnen och sova längst sittande. Ronja däremot har arbetat 45år som assistent åt sin morbror, som också är Sonjas morbror, som tyvärr är död sen 13år.

Vad vi söker:
En, möjligtvis två, kanske flera, händiga män. Inte sånna med många händer, i alla fall inte fler än två. Det skulle vara bra om du gillar dass, ormar och rotmos. För det gör inte vi. Vi gillar både lammkött och svinstek, så unga killar med bakåt slickad lugg är välkomen att höra av sig.


En vecka i Sollefteå

En vecka i Sollefteå har ju bara flööööööge iväg! Tiden går fort när man har det bra...

I veckan hann jag med en lunch hemma hos Michan. Blev bjuden på en av de godaste sopporna! Var så gott!! Var en soppa med kyckling,tomat, lite pasta och en massa annat gott! 

Ska snart åka tillbaka till Östersund med Brinkan och därefter hoppa av på skolan. Sista finslipet på uppsatsen och sen ska den skickas in på onsdag! Spännande och nervöst!!! Har då aldrig lagt ner så mycket tid på en kurs förut.... (Som man kanske egentligen borde ha gjort....hehe) 

3 av 100


...vuxna ger blod i Sverige.
 
Idag var det dags för att lämna lite blod. Känns så himla bra att göra det här. Att göra det där lilla extra som kan bli stort för en annan. 3 gånger per år, max 15 min och känslan av att göra något bra!
Låter inte helt fel va?

RSS 2.0