150 ballonger

 
 
 
 
 
 
 
Igår fyllde Matilda år och det skulle såklart firas! Vi passade även på att fira att uppsatsen är godkänd och helt klar...så nu kan man släppa det där helt och det är så skönt!!!

Hängt med Zlatan hos frissan



Idag efter skolan blev det en sväng till frissan för att eliminera bort utväxten. Därifrån kom jag ut lite ljusare och betydligt fräschare i håret. Sen jag flytta till Östersund har jag gått till samma frisör. Helt ärligt så tror jag att jag kommer gå till samma frisör även fast jag sen flyttar härifrån. Är man nöjd så är man helt enkelt. 




Min helg i bilder








Den här helgen har flöööööge iväg som alla andra helger som innehåller trevliga saker. Bilderna får tala för sig själv.

Beskattningsrätt


Idag var det workshop på skolan i kursen Beskattningsrätt. En intressant men krävande kurs.....alla dessa lagar. 

De kommande dagarna innehåller en massa trevligheter! Sen uppsatsen blev inskickad så fick man som tillbaka sitt liv och tid för annat, haha! 

Imorgon ska jag på en frukostdejt med Martha som har varit och flängt i Australien i flera månader. Ska bli kul att höra om alla äventyr...och bli lite smått avis såklart. Efter det blir det skolhäng med Tess. 50/50 av skratt och skatt...typ. 

De resterande dagarna av den här veckan kommer innehålla ny mobil (hör å hämpna....skilsmässa med min 4-åriga mobil), BIO (ni kan ana vilken va?) och sen till helgen får jag besök av Joels syster och gänget. Låter som en väldigt roliga vecka med andra ord!!! Om jag får säga det själv.


Dagens pluggkompis




Utgång x 2




Knyckte bilder från Vickan! 

En av de roligaste helgerna på länge. I fredags gick vi ut med några från klassen. Firade att kandidatuppsatsen var inskickad så vi började med att träffas hos Viktoria för att sedan gå ner till Republiken för middag. Därefter hamnade vi på en hemmafest i ett hus och efter det blev det G3. 

Dagen därpå var det bara att ladda om för då blev det en till utgång. Mår förvånansvärt bra idag faktiskt! 



RSS 2.0