22:49

Imorgon händer det grejjerN. Har först en dugga vid 14 och därefter fira den (eller tröstäta) på mongoliska med snygga peeps. Och sen...SEN!!! Då kommer mammsen och alla till mig över helgen. Som jag har saknat dom. Har inte varit hemma på ett tag så att de kommer till mig är väldigt lägligt just nu. Helgens planer: Shoppa litte, äta en massa godis, plaska i vattnet på Storsjöbadet, äta gott och skratta.....sen ett och annat småtjaffs med mina syskon också såklart. Det hör som till ♥
 
 

Not so fresh...

 
Åkt på magsjuka. Känner mig så ynklig och opepp på livet....men det är ju inte så konstigt då man får springa och spy lite hipp som happ. För att göra tillvaron litelite glatt har jag kollat runt på Tumblr och We♥it. Fastnade för den här bilden. Den fick mig att tänka på fantastic 4! Haha...får några år sedan var vi 4 tjejer som kände igen oss från brudarna i Sex and the city. Gissa vilken karaktär mina kära vänner kopplade mig till? Tyckte först det var helt fel men sen så insåg man rätt snabbt att det var jag i ett nötskal i vissa lägen.
 
Blir så jäkla glad av den här bilden! Idag saknar jag vissa av mina vänner lite extra ♥
 
 
 
 
 

Hello Friday!

 
 
 
 
 
Idag efter skolan tog jag och Frida en vända på BOOM. De hade galet mycket fint!!! Ut kom jag med ett paraply, haha! Ni vet ett sånt här snyggt paraply som Serena har i Gossip girl? När vi kom hem blev det en kaffe utanför mig i solen. MYYYYYS!
 
 
 

Torsdag den tjugonde mars

Blev en sväng på stan idag och fick syn på dessa. Klacken gör hela skon! Jag kan oftast inte ha skor med öppen tå framtill eftersom mina tår är dum men dessa skor kunde trolla bort de konstiga även fast det är öppet framtill. Det blev inte ett köp men nog kommer jag gå och grubbla över för och nackdelar några dagar framöver. Ja jag vet...jag behöver inte dessa. Eller? 
 
 

Lite time with myself. En ny tidning att bläddra i, choklad (den bästaaaa), te och fix med naglarna. Giiiiirly or what?? Nu middag och sen ett litet dyk i skolböckerna.

Even Einstein asked questions

Så fort Matildas goookaka kom fram så kom även kameran fram för alla....haha!
 
Idag har vi träffats hos Frida för en massa plugg hela dagen. Kom precis hem därifrån så det har blivit några timmar tillsammans. Förutom PM-skrivandet så har vi hunnit skratta en massa, äte och sett på Let´s Dance. Vi fixade ihop hemmapizza som blev så muuuuuums!
 
Nu ska jag ta tag i diskberget och sen hoppa i säng. Upp tidigt imorgon för lite plask i vattnet har jag tänkt....

Monday

 
Bästa sällskapet när man pluggar!
 
Skola idag. Röd i ögonen idag. Trött idag. Less idag....men ändå lite glad mitt i allt. Kan de bero på sötisen på bilden kanske? Tror faktiskt det. Min fina♥

Östersund är ju faktiskt känd för att det blåser som bara den här. Jag lovar er det är ingen myt. Jag är ganska känslig när det kommer till ljud då jag ska försöka sova så när de blåser som värst här ligger jag och surar i sängen för att det stör min sömn. Ikväll är det en sån där kväll de blåser som en tok och man hör locken på brevlådorna fladdra och spadar dras efter marken. Tro ni de låter lite? Nä. Snart far det väll ett träd genom taket också. Godnatt!

Alexander McQueen

 
 
 
Är fortfarande så jäkla nöjd över mitt senaste tillskott här hemma. Det var inte lätt att få med på bild hur grym omslaget på boken verkligen är. Har ju haft en liten crush på Alexander McQueen ett tag så när jag fick syn på denna bok var det bara att klicka hem. I boken så är det flera grymma bilder på hans mäktiga skapelser och intressant fakta.
 
Och ni som inte hänger med i svängarna så förändras bilden på omslaget vid olika vinklar ;) Det är självklart Alexander himself ni ser on daaa picture!
 

11:58
Breathe, eat, sleep, wake up and do it all over again.

 
 
 
 
Igår vid 22 fick jag ett sms "Häng med på en prommis?" Kvällspromenader kan vara bland det bästa. Vi gick i nästan 2 timmar och vädret var perfekt.
 
Innan vi väl var hemma svängde vi in på hotellet som ligger vid oss och frågade vilken tid frukosten serveras och vad det kostar...de hade även studentrabatt, SCORE! Så idag mötte jag upp Frida för hotellfrulle. Vi rullade därifrån nästan. Det här kommer vi definitivt göra om!!
 
Resten av dagen kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Den här månaden kommer inte bli lätt men jag ska kriga mig igenom den! Har inte fått schemat för April än och det retar gallfeber på mig. Vill planera något roligt framöver och det går inte så bra då man inte vet hur schemat i skolan ser ut. Att man även har fått jobberbjudanden som man inte kan acceptera pga detta är inte kul. Jag planerar allt och när sånt här händer då jag inte kan påverka blir jag tokig, stressad och irriterad. De som tycker jag ska ta en dag i taget kan bara hålla tyst.
 

RSS 2.0