B som i bäst!


Ikväll skulle jag egentligen bara vara hemma för mig själv och ta det lugnt men Joel tyckte annat efter att jag hade berättat om hur sista kursen på mitt andra år hade gått.....så det blev middag ute! Myyyyys

SIDE 2014

 
Vårt hotell
 
 
 
 
 
Havet och sötvattnet på varsin sida.
Åkte båt på Manavgatfloden....vattnet var grönt eftersom floden var mineralrik.
 
 
Bad Joel snällt om en bild på mig och templet Apollon i bakgrunden.....fin bild.
 
 
En del av romerska teatern. 

Det godaste! De kallade det för pannkaka men här i Sverige skulle vi kalla det för tunnbröd. Man fick välja fyllning och det var godast med bara ost men choklad var också en favorit såklart! (Levde för övrigt på amerikanska pannkakor och nutella som frukost varje dag..mhmh)
 
Turkisk afton på hotellet.
 
En annan kväll på hotellet var det "Michael Jackson" på besök...riktigt bra var han faktiskt! 
 
 
Här fick ni en liten bildbomb från resan. Vi hade det väldigt bra och fint väder hela resan så vi är nöjd. Äntligen får vi sätta en gemensam plopp på vår karta ;) haha! Nu vill jag börja planera för nästa resemål. Joel vill till Usa och jag till Kina (...och Grekland, Italien, Irland, Island, Grönland och så vidare....) Så vi får se vad som blir nästa resa. 

Luften smakar som en jordgubbspaj

 
 
 
 
 
Igår hade jag en väldigt bra start på mitt sommarlov! Dagen börjades hos bästa Göte (mammas farfar....krutgubbe på 90 +) och därefter åkte jag ut på landet till Matilda. Hon bor så fint!! Där fikade vi, hälsade på deras kossor och spelade tre omgångar kubb. Haha.....vilka vinnarskallar vi är allihop! Nästan så att det går lite överstyr ibland ;) Men jag måste få skryta över att jag levererade!!! Haha.....väldigt ovanligt då det kommer till kubb.
 
Idag har har jag packat det sista inför imorgon och gjort några ärenden på stan. Tog en fika med mina efterlängtade blivande mammor också! I sommar ska vi ta en massa fina bebismagsbilder!!! Längtar så mycket till hösten då man ska få gosa med bebisar.......ååååååh ♥

11:26

 
I lördags blev det partaj med fint folk. Molund bjussa på Jellyshots i ett litet oväntat format. Haha ser ni sötisen i vänstra hörnet?
Igår åt jag lunch på stan med Sara innan hon skulle på jobbet och jag hoppa på bussen till Utnäs. Ååå vad jag har saknat Lime´s sushi!!! Kommer äta ihjäl mig i sommar.
När jag kom fram till Utnäs fick jag sällskap av en väldigt social svan mitt uppe i tentaplugget. Har vår första hemtenta nu och jag tillbringar min tid här i Utnäs alldeles själv på dagarna....eller själv är jag inte, söta Skrållan å Misse också såklart!

Ååh justee...på söndag flyr jag och Joel landet. Det blir en vecka i Side. Ska bli väldigt skönt att få åka iväg en sväng och jag hoppas på bra väder och att jag är en pepparkaka då jag kommer hem...å inte en tomat. Det återstår att se!
 
 

RSS 2.0