Du och jag Sessiluss!

 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det du & jag igen. Detta innebär att jag inte kommer behöva vara själv något den kommande månaden. Jag kommer fan må bäst! // Catlady_93
 
 
 
 

Jon Henrik

 
Lyssnar. Grinar en skvätt. Lyssnar igen...och igen. Som Shirley sa...man förstår inte texten men man blir ändå så berörd. Vill bara krama om han, typ.

Handen i fickan fast jag bryr mig

 
 
Goooomiddag på hotellet
 
De senaste dagarna har jag flängt runt här och var. I fredags efter tentan hoppade jag på bussen till Sollefteå och senare under kvällen vidare till Bollsta. Dagen därpå ringde klockan tidigt och vi satt oss i bilen till Ö-vik där vi spenderade dagen. Sen vid middagen åkte vi vidare till Umeå för en natt på hotell och dop dagen efter. I söndags åkte vi tillbaka till Bollsta och på måndag åkte jag vidare till Sollefteå och därefter till Östersund. Nu stannar jag här till April. Det tar så mycket på krafterna än vad jag vill inse att åka runt med den där jäkla resväskan. Hade en grym helg men nu vill jag bara stanna på ett ställe ett tag.
 
Haha...och så åker jag till Sollefteå på fredag för att hämta Sessan kom jag på nu......fast det är de ju värt tusen gånger om♥ EFTER det ska jag lugna ner mig med flängandet.
 
Idag har jag varit och bjuppa på lite blod i små rör. Kommer inte så bra överens med min kropp för tillfället och det känns skönt att kolla upp det närmare...IFALL det är något.

Frulleloooover

 
 
 
 
Ibland kommer det dagar då jag orkar lägga lite mer energi på frukosten än att bara hä in gröten i micron....en sån dag var det för någon dag sedan och jag fick det även på bild ( Var perfekt ljus i vardagsrummet så jag var tvungen att ta fram kameran...haha!). Kvargpannkisar är bland det bästa! Man blir lite extra mätt och jag gillar verkligen smaken av kvargen.
 
Idag är det måndag och jag räknar ner till fredag. Inte för att det är tenta...den vill jag bara ha bortstökad. Utan jag räknar ner till att få åka hem på fredagen. På lördag blir det Ö-vik en sväng igen innan vi åker vidare till Umeå.  En natt på hotell med den bästa ♥  Och på söndag ska vi på dop i Umeå för lilla Jesper, skooooj!

I am easily satisfield with the very best.

 
 
 
Även fast jag och Joel var på olika håll på fredagen så överraskade han mig med blommor & choklad ♥
 
Sir Winston kan sin grej när det kommer till gott kött! (Självklart så var vi alla tvungen att ta kort på maten....)
 
Inspirerande citat i menyn.
 
Vilken helg jag har haft! Efter skolan på fredagen kom Joels mamma och syster hit för en helg här i Östersund. På fredagen blev det gomiddag här hemma som vi gjorde tillsammans och en jäkla massa gotta efter. Igår blev det en heldag på stan med en massa shopping och till sist ett besök på Sir Winston. Det är så gott där! Efter middagen blev det mellotittande och även en massa mums till det. Nu? Dags för en sväng på gymmet tro jag ;) Sen tentaplugg för fulla muggar............
 
 

Day 41 of 365

 
 
Helgen i Ö-vik var lyckad och välbehövlig. Det var kul att umgås med fina vänner i en stad där det kändes lite nytt och inte samma gamla vanliga. Träffade även på lite kända ansikten så det var kul! Sen så har Felicia och Niklas fått tag på mysigaste lägenheten och en gnutta avundsjuka (men superduperglad för deras skull) kändes inom mig. Vill också bli sambos med min pojk nån j#%?!kla gång 
 
Imorgon åker jag tillbaka till Östersund för en ny vecka och nya tag med grupparbetet som ska bli klart och redovisning därefter. Tentan närmar sig och jag känner äntligen lite energi och jävlar anarma (skriver man så?)!!!
 

Day 35 of 365

 
En bild från Paris med Notre Dame in the background.
 
Imorgon åker jag hem till Sollefteå igen för att ladda lite på batterierna och sen på fredag blir det Ö-vik hela helgen. Är lite övertaggad på inflyttningsfest ska ni veeeeeeta. En helg borta med ett bra gäng? Kan bara bli bäst.
 
 
 
 

Led lighting box

 
 
 
 
Jag höll helt ärligt på att sätta i halsen då Michan länkade mig till denna blogg (Länk) och jag fick se detta. HUR JÄKLA SNYGGT ÄRE INTE!? I Sverige finns inte denna grymma skapelse ännu men kommer tydligen nån gång denna månad. Jag. Måste. Ha. Dock så vet jag inte vart ännu men det lär vara det minsta problemet.
 
I England finns den redan så där kunde man hitta mått osv....länk! Ikea in my heart alltså ♥

Wallstickers from Ferm Living

 
 
 
 
När det är mer intressant att kolla på inredning än kläder är det något knasigt som har hänt. Vuxenpoäng? I alla fall så har jag hittat mig till den här sidan fermliving.com som har galet mycket fint.Danskarna har verkligen koll på inredning! Fastnade speciellt för dessa wallstickers. Hur snyggt och smart är inte detta? Den med kartan är min favorit. Hade jag fått klistra på saker på mina väggar hade jag lätt köpt den där! Men istället så har jag min tavla som jag får vara nöjd med. Ni vet den som jag klistrar små duttar på ställen jag & Joel har varit på? Om inte....LÄNK! Det hade varit snyggt och gjort samma fast på denna wallsticker.
 

RSS 2.0