My day in pictures

 
Idag gick jag och Frida på dejt. Först hamnade vi på The Bishops Arms där jag för ovanligehetens skull tog en pasta med lax. Dööööörgött.
 
Efter middagen blev det bio. OCH JISSES VAD DEN VAR BRA!!! Jag och Frida skrattade nästan konstant. SE DENNA!!
 
Tjejen i kassan på hemmakväll lurade på mig de här......helt ok. Men vanliga polly in my hjärta. Man vill ju mata in en massa polly i munnen. Dom här kan man bara ta någon ju.
 
 
Och här avslutdes vår dejt. I baren. På travet. Bli man lite sugen på öl så tar man de närmsta alternativet helt enkelt. Rätt trevligt faktiskt.
 
Nu ska jag hoppa i sängen och sova gott hoppas jag. Inatt vaknade jag av att jag stod vid trappen och visste inte vad jag gjorde. Undra vad man gör under nätterna egentligen? Haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JOI14

Igår blev det en sväng till Åre för JOI14. När vi åkte från Östersund regnade det väldigt mycket och vi blev lite orolig över att allt skulle behövas ställas in. När vi kom fram så kom även solen. Här snackar vi tur med vädret. Innan allt började så blev det även en sväng in på chokladfabriken (såklart!!) och middag på bästa Beefalo Bar. 

Åre är väldigt mysigt och jag har tur som bor så nära! Nästa vintersäsong har jag lovat att ställa mig på ett par skidor! Känns lite dumt nu innan sommaren......bättre och bryta armar och ben under tidiga vintern, right? Nä lite skills måste ju sitta i fortfarande. I höstas lyckades jag komma ner hel på en cykel från Åreskutan så skidor borde absolut inte vara något problem, haha!  22:36

 
 

Just fly away

 
Jag vet inte hur många anteckningsblock jag har samlat på mig under åren. En till allt. Denna sprang jag på förra veckan. Ni hittar den på Åhlens. Tycker den passar perfekt till planering av resor och även en massa kludd till önsketänkande resemål.
 
 

Fyra av fem

 
Lite bilder från min instagram. Det är en utmaning som var och annan gör just nu och jag åkte på det också. Dock så blev det bara 4 bilder istället för 5. Ännu ett tecken på att jag har svårt att fullfölja saker. 1. Blir väckt av söta Vilja en lördagsmorgon. Hon skulle såklart testa mina skor och kläder. 2. En lunch på donken och vi alla blev väldigt glada för våra leksaker...speciellt Viktor. Ironi? Japp. Och om jag ska växa upp någon gång? Nej...inte än. 3. Jag städade i en av mina garderober och plötsligt trillar detta kort fram. Det är på min fina mamma och bästa morfar. Fråga mig inte hur kortet kunde hamna hos mig i Östersund. Visst är mamma lik Vilja också? Kopior!! 4. Mitt sätt att städa. Komplicerat? Såklart...det är ju jag som gör det. Men städat och fint blev det! Jag samlar allt på ett ställe sen så städar jag och hä sedan tillbaka allt. Frågor på det?
 
Nu ska jag lusläsa en C-uppsats och sen vänta in mina HP-vänner. Idag blir det Harry Potter och Fenixorden. Har varit vaken sen 04:40 idag så om jag håller mig vaken hela filmen återstår att se.

RSS 2.0