Primeboots

 
 
One word, finally!
 
Har suktat efter ett par Primeboots ett bra tag. Nu äger jag äntligen ett par och de sitter så himla bra. Tidigare när jag har letat ett par höga stövlar sitter de aldrig bra upptill men dessa är sitter tight och snyggt.
 
Idag är det skola som gäller och jag har knappt tagit mig upp från sängen. Ska se till att göra ett ryck snart och halsa kaffe och trycka i mig dubbel portion av gröt. Haha....min mage kurrar väldigt lätt och speciellt när jag är på skolan så nu har jag börjat äta dubbel portion av gröten bara för att min mage inte ska leva rövare i klassrummet. Tro mig....den låter högt.
 
Idag börjar även min lilla utmaning mot all jäkla socker. Det tog ett tag för mig att inse....men nu har jag verkligen gjort det. Jag lever på socker. Så nu är det dags att minska rejält. Ett hemskt exempel var här om dagen....vid 19 tiden på kvällen insåg jag att jag inte hade ätit något på hela dagen förutom kaffe, te och kakor i olika omgångar. Sockret gör så att jag inte känner mig hungrig så den riktiga maten blir i mindre mängder. Självklart så är det inte så här hela tiden....men det finns dagar. Så det här ska STOPPAS! Jag är less på att känna mig konstigt trött men ändå inte kunna sova.....och då ska vi inte tala om min konsentration som är under all kritik.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0