Downhill i Åre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken dag det här var! Jag låter bilderna tala för sig själv men jag är fan stolt över att jag kom hem hel. Det var första gången jag testade på downhill och det var så himla kul så det där kommer jag göra om! Haha...klarar jag det där så klarar jag allt kändes det som. Backarna stupade och stora feta stenar överallt...och där kom jag ner på cykel. Lilla klantiga jag. Men jag kom inte undan utan en vurpa dock....eller det var mer som en kullerbytta med en cykel. Rätt bra gjort om man tänker efter. Som tacken fick jag en fet lårkaka. Som jag har saknat dessa lårkakor alltså....
 
Vi åkte först liften bredvid kabinbanan....bra mjukstart. De hade kabinbanan stängd i början eftersom det blåste för mycket där uppe. Så fort den öppnade åkte vi upp med den...var långt upp det! Första gången jag gjorde det. När vi kom upp fikade vi och sedan så skulle vi lyckas ta oss ner. ( där lilla vurpan skedde....direkt efter att jag hade sagt att det var så kul med downhill ) Det som var jobbigt var att det började regna och var väldigt kallt......OCH DIMMA. Backarna där uppe består bara av lera och STEN så det var inte lätt alls...men ner kom vi.
 
Efter så blev det först spa på hotellet och sen middag på Beefalo bar....mumms! Cidern som ni ser på bilden smakade som hemmagjord saft. Farligt god. Och därefter nån drink på Dahlboms. Lyckad dag/kväll!!!
 
Idag har jag träningsvärk och är öm i hela kroppen men det känns värt så här i efterhand. Det här måste ni testa på om ni inte har gjort det ! Haha...klarar jag det så klarar ju alla det.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0