23:36

Idag var det första dagen på skolan. Vi ska nu läsa statistik fram till november och jag tror det här kommer bli riktigt kul faktiskt. Men efter den här kursen kommer äntligen juridiken också....vilken höst!!
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Råkade somna i två olika omgångar också. Jag brukar inte vara sån som tar powernap´s men idag kunde jag inte hindra det. Helgen i Åre tog all kraft tror jag. Har haft sån träningsvärk hela dagen och jag måste ha gått som att jag har skete på mig eller något. Kan inte ha varit en vacker syn. FAST...jag ska verkligen inte klaga. Stackars Gustav i klassen kom med nackskydd till skolan...som han ska ha i 3 månader. Farligt med downhill också....
Har även pratat lite bröllop med Michan. Så kul att få drömma iväg lite med en som är lika galen i allt vad bröllop innebär. Längtar verkligen tills den dagen kommer för mig...men de lär ju vara sjuttioelva år kvar. Min starka sida är inte mitt tålamod. Så alla mina nära och kära....TA OCH GIFT ER! Jag vill gå på bröllop. Törs jag nämna att jag nästan började grina när jag såg bilderna från Blondinbellas bröllop? Och vilken duktig fotograf de hade. Kolla in hennes sida (KLICK)
 
Nä..nu ska jag ta och sussa. Ledig imorgon från skolan så jag ska passa på att ta tag i sånt där som man inte hinner annars. Som att ringa och boka tid för att lämna blod och hoppas de har tid imorgon. De har hört av sig hela sommaren men jag har ju inte varit här så jag känner att jag måste skynda mig dit, haha.
 
En bild som jag hittade på mobilen. Försökte se söt ut eller nått.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0