Agnes Carlsson - En sån karl

 
Han ska bli min för hela livet.
 
 
 

My Tumblr

 
 
 
Har försökt förstå mig på det här med egen Tumblr ett bra tag men det har aldrig riktigt klickat hur man får till en som ser bra ut. Igår klickade det! Är rätt nöööööjd om jag ska vara ärlig. Det är bara en ny header som måste bytas när jag har gjort en som jag är nöjd med. En egen Tumblr är perfekt att ha om man vill samla guldkorn till bilder på ett och samma ställe. Jag samlar mestadels andras bilder på min som jag "rebloggar" och så lägger jag till några av mina egna bilder.
 
Det är suuuuperkul att kolla in andras Tumblr, det har jag gjort ett bra tag. Man kan följa en massa och så kommer deras bilder upp i ett flöde. Är ni lika bildtokig som mig så tycker jag det är perfekt att skaffa en egen Tumblr. Dooo it baaa do it!
 

MARBLE

 
Bild från 3details.tre.se
 
Jag kikade in på Petra Tungårdens blogg och hon hade bloggat om denna vackra skapelse. Dog lite där för stunden. Jag har haft samma skal i säkert 1562841 dagar och är redigt less på skalet men vågar inte byta skal för då har jag fått för mig att mobilen kommer gå sönder. Har nämligen tappat mobilen sjuttioelva gånger på alla möjliga ställen men ändå så är den hel (pepparpeppartaiträ) tack vare skalet som jag har fått för mig, haha. 
 

Jag tyck om dig mää ♥


Igår kom jag till Bollsta vid 16 och Joel lite senare eftersom han slutar jobbet 16 i Kramfors....när han kommer hem så möts jag av det här. Han är ju rätt göööööllllig! 

Igår blev det även en sväng till Kramfors för att checka in den nya gallerian...måste erkänna att det känns ju inte precis som att man är i Kramfors. Ett stort lyft för lilla staden. 

HIT ME WITH YOUR BEST SHOT

 
 
Vi kanske inte är så fotogeniska tillsammans, men vad gör det när vi är så mycket bättre på andra saker tillsammans  ♥

Glow in the dark

 
 
I år ska jag festa till det båda helgerna (första i SolleC och andra här i Östersund) och klä ut mig rätt mycket för att vara jag. Till vad? Det får ni se sen. Var och inhandlade lite stuff igår med Frida som ni ser på bilden. Det kommer bli mycket lila...även peruken ;)
 
På torsdag åker jag hem till Sollefteå och jag längtar som bara den. Det är så mycket jag har att längta till den här gången så då längtar man lite extra.....♥
 

Girls Just Gotta Have Fun

 
Minns ni den här videon med Rosie och Sophia Grace när hon sjunger Nicki Minaj´s låt Super Bass? Ingen kan ju ha missat den. Men iaf.....nu (veeeet att jag är lite efter) hittade jag den här videon och den går på repeat här hemma medan jag håller på att städa, haha!
 
 

00:35

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BOTTEN OOOPPP!

 
 
I onsdags hade vi det bra trevligt här hemma. Först var vi hos mig och sedan blev det Cuprum för hela slanten. Efter krogen körde vi på en sleepover hos mig och inget klår hangover-snacket dagen efter alltså....haha där snackar vi humor. Det blir en favorit i repris om två veckor med samma peeeps + lite annat finfint folk. Det är lite komiskt att vi är så många från samma umgänge och stad som hamnade här i Östersund samtidigt. Man behöver aldrig känna sig helt ensam.
 
Idag har jag och Frida hängt på skolan och försökt lära oss lite vettigt och sedan cyklade vi och köpte varsin resväska...20 dagar kvar!!! Har lust att börja packa på dirren.
.
 
 
 
 

 

MYSFRULLE

 
Lisa är ju här på besök så varför inte dra till med värsta frullen.
 
Och här är sanningen bakom den första bilden....Frida smygfota.
 
Nu ska vi göra oss klara för en sväng på stan och ta en fika med de andra.
 

SPONTANT NÄR DET ÄR SOM BÄST

 
 
 
 
Snart sätter sig Lingen och Nyström sig i bilen till finfina Östersund! Det innebär att jag får en inneboende (Hon den andra snygga typen på bilderna....) i två hela nätter. Ryktas även om vin imorgon. Dock i små mängder (som de bruka låååååta...) eftersom jag har jobbeeejobb dagen efter.
 
 
 
 
 
 
 

Vaknade inte upp pigg och glad...

 
 
 
Har spenderat min dag hittils i soffan framför tvn varierat med datorn och Veronica Maggios nya album på högsta volym. Vilken kvinna! Känns lite lockande att åka till Stockholm den 1/2!
 
Vaknade inte alls upp pigg och med det där jäkla braiga humöret jag hade velat. Istället känner jag mig ynklig och inte alls bra. Var längesen jag var så pass slut i kroppen att jag nästan har glömt hur det känns att just känna sig så där ynklig, ensam, trött och allt det där. Det här suger med andra ord. I helgen har vi den stora ekonomsittningen och jag hoppas verkligen att jag inte missar den.
 
Har fått i mig 4 satsumas och 3 koppar te....mysigt värre bland allt annat bajs. Tror jag ska lyxa till det med pannkakor till middag också!
 
 
 
 
 
 

Diamonds - that'll shut her up... for a minute!

 
 
 
För ett tag sedan fick jag en snilleblixt och gjorde mig en tavla med hjälp av eltejp. Jag hade sett flera tavlor från olika håll på internet med just en diamant. Jag tycker det är ett enkelt och snyggt motiv så jag ville ha en sån tavla själv och tänkte beställa en förstorning men kom på ett mycket snabbare sätt och voooooooooila!!! Har redan börjat klura på nästa projekt....en tavla det också ;)
 
 
 

Autumn

Vilja ♥
 
Sitter hemma och tycker synd om mig själv. Dels för att jag de senaste dagarna inte har varit ensam en ynka sekund och nu är jag Miss alone.........och för att jag känner mig konstig i kroppen. Ont överallt och lite till. Ska halsa te och fuska med sockret med att äta en bulle...eller två...blir nog tre. Även tur för mig att Joel råkade glömma en tröja här som jag kan sniffa på hela kvällen. Killparfym kan ju vara den godaste doften?
 
Imorgon har jag bestämt att jag kommer må prima och mitt humör kommer vara det bästa...inga tyckasyndommigsjälvtankarsomfårsmåsakerattlåtasomattjordengårunder.

Lägesrapport

Idag vaknade jag upp i mitt gamla rum här i Sollefteå. Joel var hos mig i Östersund nu i helgen som var och igår åkte jag med han hem. Vi har hunnit med mycket tillsammas i helgen som bland annat stan, loppis, bio, middagsdejt ute, bakning, fotbollsmatch och lite till. Är ledig tills på onsdag så dessa ynka dagar här hemma ska jag ta vara på väl. Ikväll ska jag på dejt och imorgon ska jag fira lilla Tilde lite i förväg......så är läget.
 
När jag kommer tillbaka till Östersund måste jag ta och fixa passet som har gått ut. [PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV!!] Är bara 32 dagar kvar nu....................... :D

THERE'S SOMETHING GOOD COMING, IT HAS TO BE


 
 
 
 
 

RSS 2.0