En resa rikare

Hemma på svensk mark igen och det är med blandade känslor. Skönt att vara hemma och att äntligen få träffa min andra halva om några ynka timmar. Vi har varit ifrån varandra i 18 dagar och det känns verkligen. På ett jobbigt sätt. Men idag kommer jag känna mig som världens lyckligaste flickvän. Kärlek.
 
Paris var mer än underbart. Så skönt att få åka iväg så där med ett gäng som får en att skratta så magrutorna tittar fram. Vi har verkligen tagit vara på alla dagar och vi har sett allt och lite till. Att få stå där uppe i Eiffeltornet var märktigt, så jäkla mäktigt. Det där lilla (men i verkligheten huuuuuuuge!) tornet man har sett på alla bilder och sagt...dit ska jag åka! Och så var vi helt plötsligt där. På riktigt. 
 
Bilder och lite mer om resan kommer upp när Matilda och de andra är hemma från Nice. Matilda fick leka fotografen under resan och vissa bilder är så jäkla roliga, vackra.....BÄST! Hon hade med sitt fisheye objektiv och jag blev så avis (Julklapp...någon?). Men så länge kan ni tjuvskika på de ynka bilderna från Paris på min Instagram (till vänster) och även klicka in på de andras som var med på trippen.
 
Och en sak till..............NU KAN JAG SÄTTA EN PLUPP PÅ MIN SNYGGA VÄRLDSKARTA!!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0