00:12

Leveransen från Nelly kom i en välldans fart alltså. Snabba puckar. Dock så satt klänningen inte alls bra på mig så jag ska klura tills imorgon om det är värt att byta storlek eller att jag skippa det helt. Är så osäker om det hjälper med en annan storlek då den sitter så bra på vissa ställen men inte alls bra på andra. Jobbiga beslut jag har framför mig med andra ord ;)
 
Annars då? Jo idag har jag jobbat på bästa Lillänge och även gått och dreggla lite över nya underklädeskollektionen, Fifty Shades of grey. Har inte handlat något därifrån än, konstigt nog. Få bli i Sollefteå på lördag då jag ska hoppa in och jobba lite på hemmaplan. Jag tycker de har lyckats riktigt bra med den stilfulla kollektionen.
 
Nu blir det nattinatt och jag vill bara ha onsdag nu, NU. Att få rå om Joel hela helgen som var fick ju en att inse ännu en gång vad man går miste om när man inte är i hans närvaro. Jag är så jäkla less på orden distans, avstånd, snart och så vidare. Tur att det inte är så långt till ett litet lov vid jul. Jiiiissssses vad Joel kommer bli less på mitt klängande och hack i häl. Men de skiter jag fuuuulllllständigt i, hihi ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0