World Cup

 
 
Ikväll har jag och några andra varit och kolla på herrarnas distans, 2 mil. Jag är väll inte den som är jätteinsatt i skidornas värld men har man vänner som tävlar själv eller är väldigt insatt så måste man väll ge det en chans ;) Sen så är det faktiskt världscup i samma stad som jag bor så jag gatt ju. Skidskytte tycker jag är mest roligt att kolla på för det blir lite extra spännande när det ska skjuta och inte få BOOOOOOOOOOOOOOOM!! Dock blev de lite för många sånna där booooommmm för svenskarna idag.....
 
Efter att vi har fryst tårna av oss så blev det te och kakätande hos Åkerman. Bra avslut på den här dagen.
 
 

Don´t forget where you belong

 
 
Back in Östersund igen och nu stannar jag här tills det är jullov och då styrs kosan till Sollefteå för en massa ledighet hemma hos alla nära och kära. Längtar? Mer än någonsin.
 
Var hemma i Sollefteå några dagar och tiden bara flög iväg som vanligt. Har hunnit med mycket som jobb( skulle jobba en dag, blev 3 ), födelsedagsfirande (muummmms med smörgåstårta), middag ute med My man (3 år....jisses), hockey i Övik (Modo var inte tipptopp....) och lite till.
 
Idag blir det storstädning och glöggmys på kvällen!
 
 

00:12

Leveransen från Nelly kom i en välldans fart alltså. Snabba puckar. Dock så satt klänningen inte alls bra på mig så jag ska klura tills imorgon om det är värt att byta storlek eller att jag skippa det helt. Är så osäker om det hjälper med en annan storlek då den sitter så bra på vissa ställen men inte alls bra på andra. Jobbiga beslut jag har framför mig med andra ord ;)
 
Annars då? Jo idag har jag jobbat på bästa Lillänge och även gått och dreggla lite över nya underklädeskollektionen, Fifty Shades of grey. Har inte handlat något därifrån än, konstigt nog. Få bli i Sollefteå på lördag då jag ska hoppa in och jobba lite på hemmaplan. Jag tycker de har lyckats riktigt bra med den stilfulla kollektionen.
 
Nu blir det nattinatt och jag vill bara ha onsdag nu, NU. Att få rå om Joel hela helgen som var fick ju en att inse ännu en gång vad man går miste om när man inte är i hans närvaro. Jag är så jäkla less på orden distans, avstånd, snart och så vidare. Tur att det inte är så långt till ett litet lov vid jul. Jiiiissssses vad Joel kommer bli less på mitt klängande och hack i häl. Men de skiter jag fuuuulllllständigt i, hihi ♥

Rebecca Stella for Nelly

 
 
Min nyårsklänning är beställd och jag längtar som en tok. Jag har en annan klänning från en tidigare kollektion som Rebecca har gjort som jag är mycket nöjd över så denna kommer jag nog inte bli besviken på. Kolla på den? Ögongodis. Klicka här för att komma till hela kollektionen (Klick!)
 

En resa rikare

Hemma på svensk mark igen och det är med blandade känslor. Skönt att vara hemma och att äntligen få träffa min andra halva om några ynka timmar. Vi har varit ifrån varandra i 18 dagar och det känns verkligen. På ett jobbigt sätt. Men idag kommer jag känna mig som världens lyckligaste flickvän. Kärlek.
 
Paris var mer än underbart. Så skönt att få åka iväg så där med ett gäng som får en att skratta så magrutorna tittar fram. Vi har verkligen tagit vara på alla dagar och vi har sett allt och lite till. Att få stå där uppe i Eiffeltornet var märktigt, så jäkla mäktigt. Det där lilla (men i verkligheten huuuuuuuge!) tornet man har sett på alla bilder och sagt...dit ska jag åka! Och så var vi helt plötsligt där. På riktigt. 
 
Bilder och lite mer om resan kommer upp när Matilda och de andra är hemma från Nice. Matilda fick leka fotografen under resan och vissa bilder är så jäkla roliga, vackra.....BÄST! Hon hade med sitt fisheye objektiv och jag blev så avis (Julklapp...någon?). Men så länge kan ni tjuvskika på de ynka bilderna från Paris på min Instagram (till vänster) och även klicka in på de andras som var med på trippen.
 
Och en sak till..............NU KAN JAG SÄTTA EN PLUPP PÅ MIN SNYGGA VÄRLDSKARTA!!!!
 
 
 
 
 

IMÖÖÖÖRA!

 
Jag trodde stressen skulle släppa efter tentan men icke då. Nu har jag den där jäkla packningen kvar. Är ju psykist jobbigt att packa. Hatar att känna att jag kanske inte har allt jag behöver och sedan ångra att jag inte tog med just den där saken. Haha....vilka problem jag har. Sluta My! Du ska fan till Paris imorgon med underbara vänner.....WEEEEEEEEEHÅÅÅ!! Kan nån komma och hjälpa mig packa? Var evigheter sen jag flydde landet så jag har glömt hur man packar......

SIX DAYS LEFT

 
 
Om en vecka befinner jag mig i ett annat land. Tentan är då gjord och jag kan äntligen slappna av.....hoppas jag. Det som är nackdelen med att ha tentan (som är hemsk....) precis innan något som man egentligen längtar efter är att man inte riktigt kan slappna av och faktiskt längta fullt ut. Istället har jag bara ångest och allt sånt där. Stressad från topp till tå. Är också less på att alla känslor jag känner är så neutrala de bara kan bli. Jag är varken glad eller deppig.....är fast på nollpunkten. Bättre det kanske än att vara depp....men att känna liiiiiiite lycka skulle inte skada dock.
 
 
 
 

RSS 2.0