Vita tulpaner

 
 
 
När jag kom hem idag möttes jag av fina vita tulpaner. Jag tycker att vita tulpaner är bland de finaste blommorna som finns..men de ska vara vita och ingen annan färg. Ikväll ska jag ta det lugnt och även träffa Fanny. Vi har en hel del att ta igen. Imorgon väntas det jobb och efter det påskmys hemma hos mormor & morfar. 
 
Glad påsk på er alla! 

Matgravid

Tentan gjord och efter det blev det middag ute med finisar.....tro vi alla åt lite väl mycket. Middagsbuffé är inte att leka med. Speciellt inte om det är mongoliskt...och friterad banan med glass som avslut. Jag känner mig fortfarande matgravid.
 
Mitt i maten fick jag ett sms som gav mig ett lyckorus. Tro min pojkvän saknar mig lite extra idag....för just nu sitter han i bilen och är på väg att hämta mig. Jag skulle egentligen ta bussen tidigt imorgon för det gick ingen nu ikväll. Han är ju bara föööör gooooo!! ♥

Ready to wear

 
Balmain Spring/Summer 2009. Klänningen har allt en klänning behöver för att kunna kallas perfekt.

A KISS


13:05

 
Man kan älska
Trots att världen är som den är...


Kan vara den finaste låten just nu, imorgon...alltid. Igår var jag så nära på att köpa tv4play premium bara för att kunna se alla avsnitt igen och igen av Så mycket bättre. Säsongen som var sist var så bra och jag fastnade för så många låtar och Olle. Hela gänget den där säsongen var så bra tillsammans. Det var lycka att få veta att Olle ska spela under Yran i år. Nu håller jag bara alla tummar och tår att det inte krockar i min framtida planering som jag inte har någon alls koll på ännu.
 
 

00:42

 
 

"Döden"

Jag trillade in på Trendenser.se´s blogg och fastande för den här lampan som hon bloggade om. Lampan är från tvåfota design och heter "Döden". VISST ÄR LAMPAN TO DIE FOR? (Haha....kanske så de tänkte när de skulle ge lampan ett namn...)
 
 
 

 

Crazy in love

 
 
 
 

Strawberries

 
Slapp vakna upp alldeles ensam, varit på besök hos Sara & Tilde, ätit jordgubbar, kört bil (hör å häpna...) och nu ikväll väntas det kalas för fina Mattias...och lite vin på det. Fina fredag.

SOMEONE


Now Or Never

 
 
 
Två nya tillskott i min smyckessamling. Har för tillfälligt dille på smycken, döskallar och kladdkaka. Ringen är från Efva Attling och är min andra ring från henne. Hon gör verkligen så fina smycken och den här ringen är min favorit. Det står Now or never, det är mitt motto for the moment (byter ju motton hej vilt, haha...). På andra bilden ser ni ett jäääkligt snyggt armband som jag har fått av Sara & co. Armbandet är designat av Johan Billgren, duktig man de där!!
 
 

RSS 2.0