I´m alive

Tanken har slagit mig att det skulle vara kul att uppdatera bloggen rätt flitigt om vad som händer i min vardag. För sånt är roligt att titta tillbaka på i arkivet sen. Den tanken har jag gått och grubblat på i några veckor och vad gör jag då? Jo....jag gör inte ett skit. 
 
Jag har ett rätt så fullspäckat schema i sommar så det händer faktiskt inte så mycket mer än jobb när man har öppning till stängning. Men jag är väldigt glad för att jag har fått så många timmar på jobbet = klirrklirr i kassan.
 
För att göra inlägget lite roligare så lägger jag till lite bilder från mobil och IG...
 
 
Smultronstället i Utnäs.
 
 
När jag åkte till Stockholm så hann jag med mycket på den lilla vistelsen. Jag och min moster Lotta var på Abba the  Museum. Haha....jisses vad kul det var och väldigt välgjort var allt. Det fanns vissa moment som tydligen spelades in och man kunde sedan gå in på datorn med ett inlogg för att se. Jag och Lotta var inte beredd på allt om man säg så.....
 
 
Efter museumet blev det middag på Villa Godthem med Lotta och kusin. Godaste plankan hittar ni där!
 
 
SUMMERBURST!!! Att åka dit nästa år är ett måste!
 
 
 
 
Midsommar och jag försökte få en normal bild på alla oss tre....gick sådär. Vi firade hos mormor och morfar.
 
 
När jag hade skjutsat hem la familia från mormor och morfar så gick jag ner till nybron där jag fick träffa festliga prissar.
 
 
 
Under lördagen åkte jag till Utnäs för mer firande och där hände allt möjligt kul...åka båt, bada tunna, god mat, trevligt sällskap osv....
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0