Helgen som var...

 
 
 
 
 
 
 
Kan vara den roligaste helgen på länge. Under fredagen var jag som sagt ledig och då blev det sushi på bästa stället med familjen till lunch och på kvällen blev det födelsedagspartaj hos Jenny med utgång på det.
 
Under lördagen jobbade jag och direkt efter det hem och göra sig klar för Garden party hos Anna. Hon hade fixat det så fint!!! Sista bilden är lite rolig dock....haha! Nästan alla hade flytt till krogen och där stod vi några stackare i blåsten och hade lite panik. Det blåste verkligen på som bara den så tältet flög, bord välte och småtjofffs hit och dit. Där stod vi inte helt nykter och skulle plocka ihop allt snabbt. 
 
Nu till helgen väntas det även ännu mer festligheter...om kroppen orkar med vill säga....men man lever ju bara en gång ;) Det är laxfestivalen i stan och jag är bjuden på en sommarfest med tema blått....låter skoj va? Dock så har jag knappt något blått plagg men det ska väll gå att lösa...
 
Jag jobbar 13 dagar i sträck och har avverkat 4 av dom. Längtar till nästa fredag då jag äntligen är ledig i hela 3 dagar! Då rymmer jag till Joels stuga. Mysigt värre. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0