SOLIGT VÄRRE

1. Denna bild tog jag precis innan jag gick in på jobbet. Hade inte sagt nej till att få vara ledig idag. 2. Mannen min bju på middag. Finn ett fel. 3. Trollskoj XL i parken.


Helgen som var...

 
 
 
 
 
 
 
Kan vara den roligaste helgen på länge. Under fredagen var jag som sagt ledig och då blev det sushi på bästa stället med familjen till lunch och på kvällen blev det födelsedagspartaj hos Jenny med utgång på det.
 
Under lördagen jobbade jag och direkt efter det hem och göra sig klar för Garden party hos Anna. Hon hade fixat det så fint!!! Sista bilden är lite rolig dock....haha! Nästan alla hade flytt till krogen och där stod vi några stackare i blåsten och hade lite panik. Det blåste verkligen på som bara den så tältet flög, bord välte och småtjofffs hit och dit. Där stod vi inte helt nykter och skulle plocka ihop allt snabbt. 
 
Nu till helgen väntas det även ännu mer festligheter...om kroppen orkar med vill säga....men man lever ju bara en gång ;) Det är laxfestivalen i stan och jag är bjuden på en sommarfest med tema blått....låter skoj va? Dock så har jag knappt något blått plagg men det ska väll gå att lösa...
 
Jag jobbar 13 dagar i sträck och har avverkat 4 av dom. Längtar till nästa fredag då jag äntligen är ledig i hela 3 dagar! Då rymmer jag till Joels stuga. Mysigt värre. 
 
 
 
 
 
 
 
 

19072013

 
Söt vi var då.... ;) 
 
Idag är jag äntligen ledig och jag ska njuta av varje sekund! Efter jobbet igår mötte jag upp Joel och hans familj för god mat och Trollskoj i parken. Det blev även gooofika hemma hos Joels farmor & farfar. Britt har så snygga kaffemuggar. Kollade upp dom på Cervera [Länk]. Visst är de snygga? Dock så är jag vänsterhänt och då blev det lite knas....

Inspo

 
Sitter på balkongen och läser igenom en massa blogginlägg som jag har missat, 620 olästa inlägg för att vara exakt. Det kommer ta sin tid men jag behöver fylla på inspirationsdelen i huvudet. Är som lite tomt där. 
 
Sen så till en liten rolig sak som jag fick bekräftat till fullo då jag var in till frisören för någon dag sedan är att.....eller jag kanske ska hålla det för mig själv ett litet tag till. Ledtråd; Aj! 
 

Time flies

 
Dagarna bara flyger iväg......jobbigt. Fast jag längtar till hösten och min nya lya....wiiihoho. Men vi ska inte tänka på hösten än. 
 
Här kommer de lite bilder från den senaste tiden. Tro min kamera på Iphooooonen är knas...bilderna blir ju så jäkla suddiga jämfört med förut. Eller så är det bara något jag inbillar mig för att sedan kunna köpa en ny med lite bättre samvete.....haha så är det nog. 
 
Lite mys på Appel. 
 
Någon fin filur hade hand om min mobil...och dessa bilder hittade jag på den sedan.
 
 
Åkte till Skule med Michan, Julian och Ludvig.
 
Suuuuuupermys hade vi!
 
Drog till Edsele. Klappa heeeeeest. Spåra. Åkte hem. 
 
Myspys med mina fina.
 
Onsdagsklubb!
 
Insåg att jag var ledig dagen efter.....då blev de lite SHOOOOTS! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0