20130108

Klockan 19 ska jag pallra mig till gymmet. Gold´s är min nya vän, trogen i alla lägen. I slutet av oktober tog jag tag i det som jag borde har gjort för längesen, nämligen hälsan. Sen oktober har jag haft en motivation som är stark. Stark nog att göra mig själv stark, BAAAM BAAAM. Nu i december blev det några veckors uppehåll.
 
De som känner mig vet att jag löööööve allt med socker och förknippas med ordet onyttigt. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag i många lägen förut tyckte att det var jobbigt att äta mat. Jag tyckte det var tråkigt. Om det inte var pizza, doooonken, pannkaka eller min nya favorit, friskomål på Max. Men nu när jag tränar har min inställning till mat förändrasts. Nu är det kul att gå och tänka....vad ska jag äta för god middag idag då, haha! Men min kärlek till allt onyttigt består dock. I nuläget har jag sån stor dille på småkakor. Ett riktigt kakmonster enligt Joel är jag. Det finns liksom inget godare än en kopp kaffe och Britt´s småkakor med sidorna doppad i choklad. Sen så ska vi inte tala om hur många pepparkaksburkar jag föbrukade nu under jul.....
 
Nääää...nog om onyttigheter. Blir ju sugen. Har faktiskt lovat mig själv att minska stort på mitt intag av det onyttiga. Det är ju inte bra saker jag stoppar i mig. Istället för det onyttiga varje dag får jag hålla mig till 1-2 dagar i veckan. Unna sig SKA man göra.
 
Nu ska jag byta om och tagga till lite med VS. Vet inte hur många gånger jag har sett på klippet där Bruno sjunger  Locked out of heaven..............har ni inte sett hela showen så gör det, NU! Men först...se det här klippet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0