VALENTINE´S TEA BAGS

 
 
Bilder lånade från cupcakesandcashmere.com. Klicka på länken så kommer ni till beskrivningen hur man gör. Busenkelt och fint.
 
 
Snart är det Alla ♥-dag och jag hittade det här på en blogg som jag vill dela med mig av. Jag tycker det var en fin idé och har man en pojkvän som gillar te så är det nästan ett måste! Det verkar inte alls svårt och vill man fuska lite så kan man ta en vanlig tepåse men bara byta ut "lappen". Men att göra det på det här viset gör det hela såååå mycket charmigare. Tyvärr så är inte min pojkvän en tedrickare och vi kommer antagligen inte ens vara i samma ort den 14/2 så jag få ta och klura ut något annat. Under alla ♥-dag tycker inte jag att det är viktigt med värsta presenten eller att man ska slå på stort med något dyrt. Alla ♥-dag för mig är att man gör det där lilla extra....som dessa tepåsar.
 
 
 
Och du mamma som har en pojkvän som dricker sjuttioelva liter te per dag och du själv gillar att pyssla.....DO IT! puss

TJII FICK JAG

 
Jag ligger däckad i sängen och har knappt sovit något alls inatt. Halsen innehåller tusen knivar, mina revben värker, det bränner i näsan, bihålorna är verkligen inte snäll, öronen ömmar....och toppen på det har jag sån jäkla mensvärk. Idag tycker jag faktiskt synd om mig själv. Att allt ska komma samtidigt är inte okej. Gubben där uppe gillar verkligen inte mig idag. Sängläge och Gossip girl få bli min syssla idag.
 
 

20130129

 
Idag fyller en av mina syskon år, Kajsa hela 9 år. Det kändes som igår när jag hade tankar om att jag aldrig kommer få ett syskon ....sen ploppa fyra ut. Fyra helt underbara syskon.
 
 
Idag har jag bara gjort onödiga saker, förutom att ha tränat och ätit tårta (+/-0 liiiiiixom). Det började snurra i bollen så träningen varade inte så länge som jag hade hoppats på och nu känner jag att min hals inte är så snäll. Jag har gått i flera veckor och undrat hur jag kan ha hållt mig frisk så pass länge när alla runt om mig är sjuk hela tiden...............man ska inte ens tänka så! Tjiiiii fick jag....kanske. Dricka te och se på Gossip Girl ( Jag måste vara den sista på jorden som inte har följt serien...har några avsnitt att ta igen). Imorgon tänker jag vakna på den bästa sidan och friskare än någonsin. JAPP!
 
XOXO

M.KJELLSTRÖM

 
 
 
"Hemma" i Östersund igen efter en mycket bra helg i Sollefteå. I lördags gick jag ut och träffade på en massa fina människor. Innan var jag hos Michan och pimpla vin, mysigt! Jag slapp även sminka mig själv, LYX! Jag är så dålig och jag tycker det är så tråkigt att sminka mig själv.........måste gå en kurs eller något.
 
 
Jag kom precis hem från ett pass i vattnet. Jag är verkligen fisken i vattnet när jag väl kommer i, haha! Har även märkt lite resultat ( om jag inte inbillar mig, haha) på kroppen....musklerna ökar sakta men säkert.
Nu ikväll ska jag slappa framför tv:n och "bygga" ihop lite förvaringslådor som jag köpte på Ikea. Top model klockan 21...inte missa! Ikväll gästar Nigel Barker och jag är så avis! Det skulle vara en dröm att få träffa honom.

20130124

 
Hemma i lilla Sollefteå. Jag har inte varit hemma på 3 veckor så nu var det på tiden. Ska ladda batterierna med kramar, familj,birsta, vin&vänner och en massa mys med Sessiluss. Blir nog en fin helg det här ♥


 

20130122

 

Idag ställde jag klockan på 9 för att sedan gå upp och traska vidare till simhallen. Tro ni jag lyckades kliva upp? Nepp...det låg en varm och go pojke i sängen så jag skyller allt på honom. Istället ska jag gå nu...några timmar senare. Men bättre sent än aldrig ;) Efter det hoppas jag att jag får med Joel ut på en promenad i solen.

 

Tidigare idag plingade det till i telefonen och där står det i ett sms från Lisen att Angello är klar för Summerburst!!!!!! Det bara trillar in bra artister så den där helgen kan bara bli BÄST! Längtan är stor och jag orkar snart inte vänta. Är ju bara 143 dagar kvar.....

 

En sak till som jag längtar till är yogurtglassen i Gallerian! I några dagar nu har jag bara tänkt på den där jäkla glassen, haha! Jag får väll hoppas att jag inte behöver vänta till Juni för att få äta den.


20130113


Nytt år, nya tag.....det känns uttjatat. Vet inte hur många gånger jag har varit in här och skrivit men inte publicerat. Utkasten är snart fler än inläggen. 2013 har börjat lika som 2012 slutade, bra alltså. Men.....ja MEN, jag är ute efter det där lilla extra. Jag ska klura vidare på vad det där extra kan vara.


NICKELBACK PARODY

 

20130108

Klockan 19 ska jag pallra mig till gymmet. Gold´s är min nya vän, trogen i alla lägen. I slutet av oktober tog jag tag i det som jag borde har gjort för längesen, nämligen hälsan. Sen oktober har jag haft en motivation som är stark. Stark nog att göra mig själv stark, BAAAM BAAAM. Nu i december blev det några veckors uppehåll.
 
De som känner mig vet att jag löööööve allt med socker och förknippas med ordet onyttigt. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag i många lägen förut tyckte att det var jobbigt att äta mat. Jag tyckte det var tråkigt. Om det inte var pizza, doooonken, pannkaka eller min nya favorit, friskomål på Max. Men nu när jag tränar har min inställning till mat förändrasts. Nu är det kul att gå och tänka....vad ska jag äta för god middag idag då, haha! Men min kärlek till allt onyttigt består dock. I nuläget har jag sån stor dille på småkakor. Ett riktigt kakmonster enligt Joel är jag. Det finns liksom inget godare än en kopp kaffe och Britt´s småkakor med sidorna doppad i choklad. Sen så ska vi inte tala om hur många pepparkaksburkar jag föbrukade nu under jul.....
 
Nääää...nog om onyttigheter. Blir ju sugen. Har faktiskt lovat mig själv att minska stort på mitt intag av det onyttiga. Det är ju inte bra saker jag stoppar i mig. Istället för det onyttiga varje dag får jag hålla mig till 1-2 dagar i veckan. Unna sig SKA man göra.
 
Nu ska jag byta om och tagga till lite med VS. Vet inte hur många gånger jag har sett på klippet där Bruno sjunger  Locked out of heaven..............har ni inte sett hela showen så gör det, NU! Men först...se det här klippet.
 
 

20130107


Året 2012 har gått så fort och innerfattar mer än vad jag kunde ana. Lite kortfattat så kan mitt förra år sammanfattas i dessa ord; Kärlek, Student, Utmaningar, Östersund, Skratt, Tårar av alla slag. Allt har inte varit en dans på rosor men jag har överlevt och klarade nästan...nästan mitt nyårslöfe. I år ska jag fortsätta att fullfölja löftet. Löften bryter man inte.
 
 
 
 
 
 

20130106

 

Idag åker jag tillbaka till Östersund och just nu ligger jag bredvid en fin pojke.....det lockar stort att bara ligga kvar här, hela dagen. 


RSS 2.0