YOUTUBE

 
No comments.
  
 
Här var vi hemma hos min dåvarande pojkvän Emil, han och Olle gjorde en fantastisk duett ;) Så fort man är i Olles närvaro så skrattar man.....det räcker att bara kolla på han!!! Lisa är bra rolig i bakgrunden också....."Emil, Emil får man ta lite mer vin"
 
 
En pinsam video....men den har sin charm ;)
 
 
Det här var den bästa sommaren helt klart! Vi spelade volleyball nästan varje kväll och vi fick detta roliga på film...och mitt underbara skratt i slutet. Vi var ett härligt gäng som höll ihop hela sommaren och hittade på galna saker. Som ni får se på några videos här nere.....haha!
 
 
Fulla skidisar är alltid kul!
 
 
Som sagt...Olle. Det här var från midsommaren när vi var ett härligt gäng...samma gäng som spelade volleyball dag in och dag ut. Så fort denna sommar kommer på tal så är vi eniga att det här är en svårslagen sommar. Lägg märke till Hibbe i bakgrunden som också står och smyyyygdansa.
 
 
Stackars Burre fick stå ut med våra påhitt. Det måste ha gjort ont, haha! Var ju inte bara Burres bröst som blev utsatt.....Lukas rumpa också. 
 
Det är så kul att kolla tillbaka på sånt här....och jag var bara tvungen att dela med mig av några klipp.
 
 

Crazy mooses

Bilden talar för sig själv ♥
 
Nu har jag sån enorm hemlängtan och torsdagen den 28/2 får mer än gärna komma typ nu. Är ju inte allt för länge jag får vänta men.....hurry up Thursday! När jag kommer hem ska jag umgås med de flesta på bilden...jag hoppas på en massa vin och ömma fötter dagen efter. Synd bara att vi inte kan vara alla. Två filurer ränner i Stockholm och en jobbar på en kivifarm på andra sidan jordklotet...men det låter inte allt för dumt det heller.
 
Nu ska jag ta och byta om till träningskläder och bege mig på gymmet. Bästa sättet att spendera sin fritid på!
 
 
 
 

Efva Attling

 
Evfa Attling gör väldigt fina smycken och hennes ringar är underbara. Jag har länge velat vara en ägare till en ring och förra veckan gick jag och bytte in guld mot två ringar från Evfa Attling!!! Den andra ringen fanns tyvärr inte hemma med min storlek så den väntar jag fortfarande på. Visst är den fin!?!??
 
Jag fick några gamla guldringar från mamma som hon hade i min ålder som hon inte kan ha längre. Tyvärr så var ringarna alldeles för små för mig också.....och bara det låter ju galet eftersom jag har rätt så små fingrar.

Jeffrey Campbell

 
 
 
 
Är man en skoälskare så måste man vara ägare till ett par Jeffrey Campbell...eller hur? Min pojkvän tyckte det också för dessa snyggingar fick jag av honom i julklapp. Jag måste ha varit en väldigt snäll flickvän. Man har hört att de ska vara så sköna att gå i...och det stämmer verkligen!
 
Det var på tiden jag dammade av min kamera också. För det blir så mycket finare med lite kvalité på bilderna än mina bilder från instagram som syns lite väl ofta här i bloggen.
 
Annars då? Jo jag har låst in mig och pluggar inför min tenta i microekonomi som är nästa vecka. En rolig men krävande kurs, men detta ska nog gå finfint. En annan sak är att jag blev inringd till att jobba hela 8 timmar i onsdags. Min chef i Sollefteå har tydligen pratat gott om mig inför butikschefen här i Östersund så detta verkar resultera lite extrajobb. Det tackar man inte nej till och tuuuuusen tack till my boss in Solletown.

Lilla My

 
Älskar att dricka kaffe i mina nya muggar från Muminserien som Arabia har tillverkat....och just den på bilden är min favorit. Kanske inte så konstigt då det är Lilla My på den. Det sägs även att dessa muggar har ett samlarvärde som ökar....men det gäller de muggar som är lite äldre. Men vem vet om en herrans år kanske dessa är värd mer än vad man gav.
 
Sen så har jag äntligen lyckats fixa så att mina bilder från Instagram syns på bloggen till vänster! Känns lite som en kul grej....
 
 

VS TILL SVERIGEAlexander McQueen

 
 
 
Ibland får man drömma lite......
 
 

FINGERPRINT

 
 
Det har blivit mycket reblog på sistone och den här bilden ploppade upp på den Tumblr jag nämnade i inlägget under. Jag fastnade verkligen för dessa ringar. Först tänkte jag vad fint att ha sitt egna fingeravtryck eller någon annans fingeravtryck på en ring, från en person som betyder mycket för en. SEN KOM EN SNILLEIDÉ! Förlovningsring? JAAAA! Mina små hjärnceller började genast arbeta och skapade något väldigt vackert i mitt huvud. Jag ska hålla mina idéer för mig själv men den dagen jag ska förlova mig.....då vet jag exakt hur jag vill ha det och ringarna här ovan är grunden men det ska inte vara EXAKT så. Pojkvännen har ingen talan. För det är väll så det fungerar? ;) Skämt å sido.
 
Och....ser på mello i min ensamhet och Ana Gina...vilken stjärna!
 
 

MY HJÄRTA TUMBLR


 
 
>>Klicka på nån av bilderna för att komma till sidan<<
 
Jag hänger rätt mycket på Tumblr och tycker det är en stooor inspirationskälla. Nu har jag hittat ett ny favorit som jag delar med mig av. Har ni någon speciell Tumblr ni följer så dela gärna med er med en kommentar här.

20130201

 
För någon dag sedan så slog det mig hur stor träningshysteri det är just nu. Jag själv är helt inne i den. Ibland får jag för mig att jag är så löjlig som faller för det här. Fast varför ska jag känna så? Och varför ska jag ta åt mig av alla som tycker det är "löjligt att börja träna bara för att alla andra gör det". Jag har insett att jag mår så mycket bättre av att röra på mig så varför inte göra det. Att läsa om alla andra som tränar gör mig bara motiverad och jag gillar det. När jag slutade med fotbollen slutade jag tvärt med träningen så jag blev väldigt snabbt svag.och liten. Nu försöker jag få bort mina spagettiarmar och även lägga på mig lite i vikt.....i muskler.
 
Nu är jag inne på min tredje dag som sjuk och jag längtar redan tills jag är frisk så jag får ta mig till gymmet igen. Jag vet att det är väldigt viktigt att vila tills man är riktigt frisk så jag ska även lägga på någon extra dag för att vara på den säkra sidan.
 
Jag stannade i Östersund nu i helgen för att vila upp mig helt. Nackdelen med det är att jag känner mig så himla ensam. Min katt Sessan brukar alltid vara lite extra gosig med mig när jag är sjuk och utan henne här är faktiskt lite jobbigt. Frida och Felix var väldigt snälla som skjutsade mig till affären och även bjöd mig på middag ikväll men eftersom knivarna i halsen inte är borta så är min matlust inte på topp och därför tackade jag nej till middag. Men att slippa gå till affären idag var lyx!
 

RSS 2.0