Let's go crazy together

 
Sitter hemma helt själv en lördag. Sånt borde vara förbjudet. Dock så är det litelitelitelite skönt men jag blir lite avis på grannarna som verka ha värsta festen. Blev lite festsööögen men jag får väll hålla mig till juldagen. Jag har aldrig varit ute på juldagen eftersom jag har jobbat dagen efter de senaste åren och då har jag börjat tidigt och tagit mitt förnuft till fånga och inte gått ut. Men i år ska jag ta igen alla gånger jag inte har gått ut på juldagen ;)
 
Idag blev jag inringd på jobb och när Therese ringde så låg jag och sov....trodde alarmet ringde så jag lyckades trycka av henne 3 gånger. Som tur var så hann jag vakna till och inse att det inte var alarmet utan att det faktiskt ringde, haha. Så jag skyndade mig in i duschen för att vakna till helt och sen springa på jobbet. Fast springa gick ju inge vidare idag när det var en massa nysnö över isen som låg över hela jäkla backen...överallt var det is. Jag ramlade faktiskt bara en gång och den gången var rejält. Tänk er bambi....japp så var det! Sen så mötte jag en söt liten tant som ville ha hjälp över vägen till Barnens hus för hon hittade inte ett övergångställe i närheten så vi var lite busiga och smet över vägen tillsammans då det blev en lucka utan bilar.
,
Ikväll saknar jag mina frieeendz lite extra. Ska bli kul att träffa alla (nästan...vissa är ju ute och fläng i Asien) när jag kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0