VANILLAFLY

 
 
Igår innan jobbet var jag och mamma på Änglarum i Sollefteå. Hon har fått in mycket snyggt och det var tur att jag behövde skynda mig på jobbet annars hade jag gjort av med betydligt mycket mer pengar kan jag säga, haha!
 
Tavlan på bilden var det som fick följa med mig hem och den kommer passa perfekt i min lilla lya i Östersund. Vet inte vad det är med mig å döööööskallar alltså.......

Blame it on me!

 
 
 


 
Så fort en kamera kommer fram börjar Vilja posa och göra söta putmunnar eller roliga grimaser....så här i efterhand förstår jag vart det kommer ifrån, haha! Hon är lika söt på alla bilder oavsett grimas...jämfört med hennes storasyster, häääähä.
 
Snart blir lillskruttan 3 hela år. Fast när man frågar hon hur många år hon kommer att fylla så svarar hon alltid 4 år bestämt ;) Ibland kan man nästan tro att det stämmer för denna unge kan då mycket redan! ♥

En sak jag har märkt är att jag uppdaterar här nästan alltid sent på kvällen/natten. Jag somnar heller aldrig innan 00.00. Vanligaste tiden jag somnar är mellan 01-02 och då ringer klockan oftast vid 07-08 så det är inte så att jag sover länge på morgonen. Följer "factalerts" på instagram och där läste jag att om man är HELT still i 15 minuter stängs kroppen av och man somnar. Återkommer om det fungerar ;)
 
 
 
 
 
 
 

Let's go crazy together

 
Sitter hemma helt själv en lördag. Sånt borde vara förbjudet. Dock så är det litelitelitelite skönt men jag blir lite avis på grannarna som verka ha värsta festen. Blev lite festsööögen men jag får väll hålla mig till juldagen. Jag har aldrig varit ute på juldagen eftersom jag har jobbat dagen efter de senaste åren och då har jag börjat tidigt och tagit mitt förnuft till fånga och inte gått ut. Men i år ska jag ta igen alla gånger jag inte har gått ut på juldagen ;)
 
Idag blev jag inringd på jobb och när Therese ringde så låg jag och sov....trodde alarmet ringde så jag lyckades trycka av henne 3 gånger. Som tur var så hann jag vakna till och inse att det inte var alarmet utan att det faktiskt ringde, haha. Så jag skyndade mig in i duschen för att vakna till helt och sen springa på jobbet. Fast springa gick ju inge vidare idag när det var en massa nysnö över isen som låg över hela jäkla backen...överallt var det is. Jag ramlade faktiskt bara en gång och den gången var rejält. Tänk er bambi....japp så var det! Sen så mötte jag en söt liten tant som ville ha hjälp över vägen till Barnens hus för hon hittade inte ett övergångställe i närheten så vi var lite busiga och smet över vägen tillsammans då det blev en lucka utan bilar.
,
Ikväll saknar jag mina frieeendz lite extra. Ska bli kul att träffa alla (nästan...vissa är ju ute och fläng i Asien) när jag kommer hem.

23:57

 

 
Idag kom Karro och Palleplutt till Östersund och vi alla tog en rejäl sväng på stan för julklappsletande. Jag är nu helt klar med mina julklappar....YES! Tro jag har slage rekord på att bli klar så tidigt. Skönt. Det var en riktig mysig dag med mina böner på stan och vi hann med både lunch och en mysfika på Törners innan vi gick hem med händerna fulla med kassar.
 
På tisdag åker jag hem för LOV (med en massa plugg....) i 3 veckor och längtan är stor. Jobbigt stor. Jag ska se till att ta vara på varje sekund.

SMILE TO THE CAMERA

 
Idag har jag hunnit med rätt mycket. Började dagen på skolan och direkt efter den åkte jag och Frida upp till termosen (Arctura ) för att fota Sollefteås seniorer som också bor här. De behövde nya pressbilder med de nya dressarna. Det är kul med lite spontana fotouppdrag. Det blåste (suuuprise??) som bara den men jag tycker vi fick till bra bilder ändå.
 
När vi blev klar med fotandet blev det lunch uppe i termosen med alla och jag åt fisk för första gången på jag vet inte vad. Dööögotttt var det. Efter det blev det stan och handla lite julklappar. Har över hälften klart så jag är nöjd. Är ju faktiskt bara början av december. Brukar i vanliga fall vara ute i sista sekund...som allt annat.
 
 

Blondes have more fun?

 
 
Hittade den här bilden och jaa...vad ska man säga? Minns att jag hade väldigt kul och skrattade mig igenom hela kvällen. Om ni undrar vad Michan har på huvudet så är det en handduk. Hela sommaren efter första året på gymnasiet kan ha varit den bästa so far....och det säger jag inte bara utan det var verkligen så. Så fort sommaren år 2010 kommer på tal så blir man glad i hela kroppen...och så är det för många. Vi var sånt roligt gäng...STORT gäng som höll ihop och hittade på galenskaper. Det kan hända väldigt mycket på en sommar. Skratt, krossat hjärta, sena nätter och en massa sand mellan tårna. När hösten kom blev mitt hjärta lagat på bästa sätt...med hjälp av en person som jag tidigare inte trodde skulle hitta till mig. Den där killen som inte bara tog kärlek, utan han gav även kärlek tillbaka. Sånt är fint. 
 
Nää...det var inte meningen att jag skulle komma in på detaljer utan det var mer om hårfärgen på höövvvve jag ville komma fram till. Är så fruktansvärt less på min hårfärg (hela jag om jag ska vara ärlig) och mitt hår gillar inte att bli färgad varje månad. Så......min lilla tanke är.......vågar jag gå mot ljusare tider (frilla!!!) så min riktiga hårfärg synkar bättre till hela frillan så jag slipper färga den där dumma utväxten.hela tiden. Mitt hår skulle behöva detta egentligen. Fast man ska ju trivas själv också. Hm...
 
 
 
 
 
 

021213

 
 
Jiiiissses vad hemlängtan jag har nu. Tur att jag får finbesök till helgen som dämpar den där längtan lite för stunden. Det ju bara 2 veckor kvar tills jag får vara hemma i lilla Sollefteå i nästan 3 veckor. Det kommer bli underbart! Längtar till att ta en fika på stan med vänner, busa med filurerna på bilden, fira jul hos bästa mormor och morfar (kommer gå upp flera kg pga den goooa maten!! ) och det bästa....slippa somna ensam. Det är verkligen något jag inte tycker om. 
 
Nu ska jag städa ihop lite och invänta lite peeeeps.
 
 
 
 
 

The perks of being a wallflower

 
 
 
 
"We can't choose where we come from but we can choose where we go from there.."
 
“We accept the love we think we deserve.”
 
“I am both happy and sad at the same time, and I'm still trying to figure out how that could be.”
 
“And in that moment, I swear we were infinite.”


 
 

Lussebak

 
 
 
 
Igår åkte pappa och systrarna till stugan och istället för att ta med Zonic dit tyckte jag att han skulle ha det så bra hos mig. Så jag har mysigaste sällskapet i helgen! Tror jag behåller honom här ;)
 
Idag så skulle jag baka lussebullar...sagt och gjort. De blev så jäkla äckliga så jag kastade dom. Förstår inte vad jag kan ha gjort för nå fel. Förra året med samma recept gick ju toppen...men inte nu. Så efter middagen på Oden tyckte Matilda att jag skulle ge lussebaket en ny chans...men med hennes hjälp den här gången. De blev så goa!  Ogillar starkt att misslyckas med att baka något. Blir så arg. Haha. Så när bakandet var klart blev det såklart kvällsfika. Kan äta hur mycket som helst av lussebullar. Mhmmhmh.
 
Imorgon är det första december och det innebär julkalendern. Kommer nog aldrig växa ifrån det. Hör ju som till. Så imorgon ska vi träffas hos mig och äta gofrukost (tomtegröt!!!) framför julkalendern. *hållertummarochtårförattdenärbraaaaaaig*
 
 

RSS 2.0