Idag är det en dålig dag.... fkaow5e46öf7j68ak¤#)¤))%lösegfjkasdlgjkldgjkl!!! Dagens låt hittar ni här; KLICK! Ska lyssna sönder den.
 
En bra sak är iaf att Joel kommer ikväll och att jag slipper sova ensam de 3 kommande dagarna. 2 på hotell.....wooopwooop. Ska äta hotellfrulle tills jag spricker.

Counting Stars

 
Everything that kills me makes me feel alive.
 

Östersundsbo igen!

Nu har jag bosatt mig i Östersund igen. Det känns väldigt bra och jag har saknat staden och allt vad det innebär. Jag och Frida åkte tidigt från Sollefteå igår och redan vid halv tio hade vi packat av våra saker och ställt in hos var och en. Vi var väldigt hungrig vid den tiden för ingen av oss hade fått i oss någon mat innan precis.....så vi åkte till Max. Haha och där stod vi och var redo för ett Friscomål strax innan 10 på morgonen en söndag. Vad händer? Jo de har stängt och öppnade inte fören om 20 min så där på parkeringen satt vi och vänta. Att äta en hamburgare så där tidigt på morgonen har jag då aldrig gjort....och även inte stått utanför och vänta tills de ska öppna. Mitt nyttiga liv måste börja snart!!! Haha...gymkort måste inhandlas inom kort.
 
Efter maten ( vi fick i oss en lyxshake också...hehe ) åkte vi vidare och inhandlade lite behövliga saker och efter det blev det hem och packa upp. Fy vad jobbigt det var att göra allt själv...det positiva är väll att jag vet exakt vart jag har allt. Nu idag så ser det nästan klart ut så bilder kommer senare. Har en byrå som ska byggas ihop bara.....men är smart nog och väntar tills på torsdag då Joel & Felix kommer ;) Och sen på fredag bär det som sagt av till Åre för lite cykling down the hills över helgen.
 
 

SP09 TJAALALALALA!

 
 
 
 
Förra helgen hade vi som befann oss i Sollefteå en liten reunion med gamla klassen. Vi hade så kul hemma hos Fellepelle innan krogen så krogen kändes bara värdelös så här i efterhand. Det var kul att träffa folk som man inte har träffat på ett tag och som man även inte kommer träffa på ett bra tag igen heller. Som vanligt så flyr allt folk hit och dit...även jag tar mitt pick och pack till Östersund tidigt på söndag. Jag ljuger om jag säger att jag inte längtar. 
 
Den här sommaren har varit en riktigt bra sommar och jag har hunnit med mycket och lite till.
Tyvärr så avslutades den inte lika bra. Vår gooosekatt var gammal och blev sjuk och jag kan inte få in att han inte finns hos oss längre. Finaste Gilbert....vad jag saknar dig ♥

INSTALATELY

 
Utnäs
 
Åkte Ådalen III med Joel och hans föräldrar. Supermys och snacka om att vi hade tur med vädret!
 
Blivit med en blåig jacka......love!!!
 
Ni kan ju tänka er hur mina fötter såg ut efter en dag på jobbet i dessa? Men sköna är de.
 
Jag och Lisen åkte upp på hotellet och tog en fika en kväll. 
 
Mitt ♥
 
Hipphipphurra för lillastorabror ♥ 
 
Nu är jag inne på min sista vecka på jobbet. Är blandade känslor men jag behöver lite ledighet innan skolan drar igång. Nästnästa helg blir det även en tripp till Åre för övernattning på Holiday club och downhill.........hoppas jag förblir hel alltså....
 
Nu till helgen ska jag även på en återträff med min gamla klass! Taggad? OHHHJA!
 
 

RSS 2.0