Bikbok

 
 
 
Har länge letat efter ett sånt här linne i den här modellen. Det kryllar av såna i affärerna men så fort jag har fastnat för ett så har min storlek varit slut. I förrgår hade Bikbok 50% på ALLT så jag slog till på dessa två i likadan modell. Perfekt då det var sånt bra pris å allt. 

KappAhl levererar!

 
 
KappAhl har fått in så mycket snyggt så min studentplånbok har fått lida lite. Dessa skor är något som jag verkligen kan rekommendera. De är så himla sköna och snygga....bästa kombon! Jag har även köpt det här linnet [Länk] och den här snygga toppen [Länk] som tyvärr inte ger en rättvis bild alls på hemsidan för de visar bara framsidan. På ryggen är det strass-stenar i ett stort stjärnmönster. Innan jag började jobba på KappAhl så måste jag erkänna att jag inte alls handlade där ofta..nästan aldrig. Men nu börjar de verkligen leverera till oss lite yngre!!!
 
Update: På mobilen lyckades jag se baksidan på toppen så jag tar tillbaka att man inte kan se baksidan på hemsidan....men jag står fast vid att de inte är en rättvis bild....för den är snyggare i verkligheten ;) 

s & s

 
 
Tumblr.
 
 

Smile!

Ogillade den här serien starkt förut. Nu? Löööv it.

Halv åtta hos mig

 
 
 
 
Ikväll var det min tur att bjuda över folk till mig på middag. För några veckor sedan så började vi med "halv åtta hos mig" och redan då började jag gruva mig för att lyckas göra något som faktiskt går att äta. Att göra söta, sliskiga, onyttiga saker...ja ni fattar....sånt är jag inte allt för dålig på men det här med att laga riktig mat...ja det är inte min grej. Men jag tro fan jag lyckades bra ikväll och att det var ätbart.
 
Nu åter till det tråkiga......disken.

16

Sushi på Lime// Cheesecake på Bowlingen// Gofika made by mammsen// Joel försöker lära Vilja att cykla...gick sådär.
 
Idag åkte jag tillbaka till Sollefteå från Bollsta och mötte upp nyklippta Lisa för sushi på Lime. Jag har saaaaaaaknat deras sushi. Efter det gick vi vidare till bowlingen där vi mötte upp Sara för ännu mera godsaker. När jag sedan kom hem från stan blev det middag och efter de gofika här hemma som mamma hade knåpat ihop. Hon kan de här med att baka hon. 
 
Fick några dagar här hemma och jag har hunnit med mycket...även jobbat 2 dagar! Cash is king! Imorgon hämtar Brink upp mig och vi rullar vidare mot Östersund igen och tillbaka till mina rutiner där.....träna, plugga,träna, jobba, plugga osv osv....

beauty

 

Old school!

 
Jag faller lätt för sånt här påhitt. Kan ju säga att de smaka som förväntat.....not so good. De luktar gudomligt och tanken hann svepa förbi i mitt huvud att det kanske skulle uppstå ett wooooow-moment. Men efter första klunken på båda så vart det mest ett nääääru...håller mig till loka citron. Dock så var Strawberry Ice cream i alla fall drickbar och den med chokladsmak fungerar bäst som doftljus...utan ljus. Finns en smak av dessa jag inte har testat och jag vet inte ens om det är värt det...tro de var lemonpie? Kan ju inte var gott.
 
Annars då? Hoppade in och jobbade här i Östersund under fredagen till söndagen. När jag kom hem igår efter jobbet åt jag sen däckade jag genast i sängen. Att sova dåligt, träna och jobba är ingen bra kombo...boven var såklart den där jäkla sömnen som man aldrig får när man behöver den som mest. Önskar jag kunde vara lika trött som jag är på morgonen när jag vaknar som när jag ska gå och lägga mig på kvällen.
 
 

Can´t hold us

 
En låt som spelas om och om igen atm. Perfekt låt att städa till ;) Hoppas ingen ser mig.......hoppar runt som ett mongo med en dammtrasa.
 
 
 

Hunter

 
Två bilder sen helgen. Är så avis på Viljas skor........
 
 
 
 

RSS 2.0