JUST DO IT

För några veckor sedan köpte jag dessa snyggingar! Det var verkligen ett kap för just nu kan jag knappt slita mig ifrån dem........♥ Tur att Östersund är sån sportig stad så att gå runt i ett par träningsskor all day är inga problem, haha! Sen så har jag även lyckats komma igång med lite träning....men måste öka tempot!

 

Idag är det PM-skrivande som står på schemat. Känns som att det här kommer bli en lång dag...igen. Att komma till en ny klass och sättas i grupparbeten direkt är verkligen en utmaning. Sen det här med att vissa jobbar och andra åker på en jäkla räkmacka...ja det trodde jag att man skulle få slippa på univeristet...men icke!

 

Till på fredag ska även två affärsideér vara gjorda och redo att presenteras inför grupp. Det är verkligen kul men shiiit vilket tempo det är på allt. Jag vill ju traska i mina fina skor på heltäckningsmattor i en häftig färg till mitt fina ljusa kontor med en fin utsikt...komma hem till mitt hus där jag bor med världens finaste familj....allt det där vill jag ha NU. Lång väg kvar. Andas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0