OOH AAH EKONOM

 

Igår efter skolan hämtade våra faddrar upp oss och delade in oss i grupper. Det var dags för olika uppdrag. Haha och min grupp som jag hade i måndags trodde att vi skulle göra dessa uppdrag då...men såklart så var det inte så. Så jag fick göra om alla uppdrag med min andra grupp. Vi hade så kul tillsammans! Som ni ser på bilden så skulle vi göra en mänsklig pyramid.
 
En hoppbild tillsammans.
 
En gruppbild tillsammans. Vi insåg lite senare att det här kanske inte var så himla tydligt men det ska faktiskt föreställa ett dollartecken, hehe.
 

Karro i en frysdisk, check!
 
Gustav i en polisbil.
 
Lite väl dragna tjejer kl 16 på en onsdag ;)
 
 
 
Det var många uppdrag till som att ta en gruppbild med alkisar, byta en penna till något
bättre, armhävningar inne på Stadium, vaska en stor cola på donken och mycket mer. Vi klarade alla uppdrag men kom bara på andra plats endå........blööö. Men det uppdrag som vi klarade galant var att det fanns tre olika stopp under dagen som hela gruppen skulle vara på ett visst klockslag. Där satt man  och drack öl, cider, vin.....shoooootar. För även det var en tävling. För varje burk/glas fick man en poäng för. Under sista stoppet fick vi närmare 40 poäng så ni kan ju gissa hur några av oss var när vi skulle samla oss.

Sen under kvällen var det dags för förkrök hos en av faddrarna innan vi skulle dra ner på Marité. Det var längesen jag hade så här kul!!!! Bra stämning, bra folk...allt. Tvåorna och treorna tar verkligen hand om oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0