VILJA

 
 

Min fina Vilja ♥
 
Jag har pluggat sedan 10 idag, och några få "raster" mellan de. Min hjärna är rätt slut nu och jag känner mig tyvärr inte ett dugg klokare. Externredovisning är inte det lättaste men ett tag kändes det som att - joo men det här är som på gymnasiet...men så fel man kan ha. Tentan närmar sig och jag vill bara leka björn och gå i ide, typ. Tänk positivt My!!!
 
Igår invigde jag och Frida gymmet och det var så kul och jag är så taggad. Efter så belönade vi oss en sväng på relaxen ( ingår även i gymkortet så vi lär bli stammisar ) och himmlarns vad fint och snyggt det var där! Det var stort och innehöll allt möjligt. Innan vi skulle gå hem så "råkade" vi åka en rutschbana också....två gånger. Det var vi och 5-7 åringarna. Frida åkte tillome på en, stackarn...haha.
 
Sen så en rolig sak. Jag gick på gymmet och joggade en sväng innan skolan och det var en liten TV framför mig så jag kollade på Vakna med the voice medans. Jag tog ett kort och la upp på Instagram och hashtaggade Vakna med the voice och när jag kommer hem och slår på tvn för att fortsätta se programmet så helt plötsligt så ser jag min bild som jag la upp på IG. Haha....de pratade och visade min bild....på TV!? Inte mig emot....för nu tror halva Sverige att jag är värsta huuuurrrtbullen!? Skämt å sido.
 
Idag saknar jag Joel jättemycket, verkligen jättemycket. Vill inte bo på distans....

Kommentarer
Michan

Vilja är så lik Viktor att jag döööör!!!

Svar: Lik är de, men jag tycker faktiskt hon är riktigt lik mig när jag var liten ;) Jag måste visa bilder sen och jämföra ska ni se.
My KjellmanBlogg: http://michaelass.spotlife.se
2012-10-31 @ 21:20:22

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0