BLANDAT INLÄGG


Den här helgen gick ju lite väl fort...

Ännu en helg i Sollefteå har gått och jag har hunnit med mycket. I fredags jobbade jag och det var så skönt att släppa allt plugg för ett tag. Efter jobbet hämtade Joel upp mig och vi åkte upp till mormor och morfar för 3-rättersmys med besök från Stockholm. De firade mamma lite i förväg.

I lördags vaknade jag upp i den skönaste sängen bredvid den finaste pojken.....grym kombo?? JAA! Jag avverkade lite timmars plugg med Skrållan och Misse som sällskap och Joel lackade och fixade uppe i garaget. Efter det åkte vi till Britt och Lennart för en god middag i deras nya hem. Ännu en bra dag blev det.

Nu söndag....och det innebär Solsidan + Beck. Ett toppenslut på en toppenhelg. Imorgon åker jag tillbaka till Östersund för en vecka med tentaplugg + tenta och även träning........en massa träning!!!! Fortfarande så sjuuuukt peppad!!!

Ikväll bokade jag även biljetter till Twilight Breaking dawn del 2! Jag längtar såååå till den 14/11. TEAM EDWARD <3 <3 <3 HAHA! Jag är en liten Twilight-nörd.....jag erkänner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0