mykjellman.se

Nu har jag äntligen fått till min nya domän...HELT SJÄLV! Värt att nämna, haha. Så i fortsättningen hittar ni mig på mykjellman.se. Det tog emot lite att byta i början men nu i efterhand känner jag mig nöjd. Nackdelen var väll att allt med designen dumma sig. Har fått göra om allt från början med koder hit och dit. Tyvärr så orkade jag inte hitta på en nya design så det få se ut som förut ett tag. När jag kommer hem från Stockholm ska jag se till att fixa en bättre och snyggare design. Märkte även att en massa bilder försvann i tidigare inlägg, så typiskt. AJAAA!
På onsdag åker vi som sagt till Stockholm med klassen. Som jag har längtat, tjatat och kämpat för den här resan. Det har varit så struligt men nu kommer vi äntligen iväg. Vi ska även få åka med två andra lärare än tänkt och jag tror vi alla komma ha jätte kul tillsammans, Weeehå! JAG ÄR TAGGAD!
Nää..nu blir det nattinatti för min del. Är lite förvånad att jag redan är trött. Igår när jag var hos Joel var vi ut och fiskade på förmiddagen och när vi kom hem så däckade jag direkt i Joels säng. Vaknade till maten och sedan somnade jag i soffan till en film. Det slutade med att Joel fick bära mig in till sängen, haha. Jag var så himla trött igår och det sitter i även idag. Kanske är ett tecken på att 4-5 timmars sömn under nätterna inte funkar i längden...
Saknar även mitt sovsällskap baaaaaaaouta mycket redan juu....men om 5 dagar så ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0