12/3

GRATTIS TILL ANN-CHARLOTT IDAG ♥
Jag gillar verkligen våren. Hoppas att det här håller i sig och snön kan gärna få försvinna fort som bara den. Trots att jag alltid lyckas bli lite extra sjuk och kroppen spelar mig ett spratt under våren så känner jag mig ändå så mycket gladare inombords. Skinnjackan, brills och converse....HALLELUUUUJAAAH!
Men en sak jag stör mig på na jäääävulskt är att Stockholmsresan verka bli inställd. Vi hade äntligen kommit fram till ett datum som passade oss alla bra i klassen. Vår mentor skulle ta och boka allt innan lovet osv....men någon dag innan lovet så kommer han och säger att riksdagen inte har tid för oss den veckan. Sånt kollar man väll ändå upp innan man lovar oss en massa??? Så imorgon ska jag ta ett snack med han, JAG SKA TILL STOCKHOLM!
För att avsluta det här inlägget lite positivare så kan jag nämna att mitt öga är så mycket bättre nu! Förra veckan så lyckades jag pajja hinnan på ögat och fick då även inflammation. Så inga linser på ett bra tag sa doktorn ( fuskade dock lite i lördags, men de gick bra! ).

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0