PLUGG

Ligger i sängen och pluggar till provet på torsdag. Det enda som ekar i mitt huvud just nu är "fan vad jag längtar till studenten". Det som är lite läskigt men även väldigt skönt är ju att det faktiskt snart är dags för studenten!!! Vad tiden går fort.

Sen om framtiden....ja den har jag inte koll på för fem öre. Vet bara att jag vill jobba och bo med Joel i Ö-vik. Sen få vi se vart det blir dags för att studera vidare och till vad. Den frågan gör mig tokig. Måste få "vila" upp mig lite innan jag sätter mig i skolbänken igen. Resa är en sak som jag verkligen vill göra, men först.....JOBBA IN PENGAR!

Skulle vara så sjukt spännande att resa fram i tiden, kanske 7 år framåt....undra vad man gör då :D jag är verkligen en nyfiken person, haha. Vill jag veta något brukar jag oftast alltid få fram det....så det är kanske dags för mig att bygga på en tidsmaskin. Då blir jag nog ekonomisk oberoende på köpet också. Två flugor i en smäll. Nä...skämt och sido. En tidsmaskin skulle nog bara förstöra plus att det är helt jävla omöjligt. Ska sluta drömma mig bort och istället fortsätta läsa om Jehovas vittnen. Är ju jätte kul de å.....eller?

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0