29 JUNI

Det var inte lätt att hitta ett kort där både jag och Joel såg normala ut kan jag lova, haha. Vi tog flera kort den här kvällen och det var inte många som såg okej ut. Antingen så flumma jag till det eller så var det Joel. Min klänning gick sönder, Joels fluga satt snett efter ett tag och mössan på sne. Efter att ha gått igenom hundratals bilder så fick de bli de här tre. Nöööööööjd tjej är jag och kik vilken fin pojke jag har!!!!
Vad händer annars då? Jo, jag har nytt jobb och jag trivs jätte bra! Jag skulle inte börja jobba på riktigt fören nästa vecka men har fått hoppa in hela den här veckan, men är ledig imorgon och jobb på söndag. CASH IS KING!

Vackert.........

00:30

 

 


MIDSOMMARAFTON


BLACK AND WHITE

image description
image description
image description
Här är några bilder som jag tog under året....dålig kvalite men bilderna har sin charm.
En sak jag kommer sakna med skolan är fotografiska bilden, det var så kul! Att få olika uppgifter och sedan komma på själv vad för motiv som skulle passa till just en uppgift var så kul. Sen att allt blir en överraskning när man skulle framkalla var ju bara spännande ( oftast, haha...beror på resultatet ).

01:18


14:48


Var till Ö-vik en sväng idag för Joel skulle prata jobb med någon. Jag passade på att strosa runt lite på stan. Med mig hem fick jag bland annat en massa nitar och småtjoffs.......spännande!

Vi svängde förbi Candy corner på väg hem, MUUUUUUUMMMMMA! Stort och rosa var det där inne.


23:57

image description
Ikväll har jag umgåtts med fina vänner. Vi fikade, åt middag på Kina och kastade sedan gris i parken, haha! På Kina fick jag en lyckokaka som innehöll den här lappen som ni ser på bilden. Kändes ganska så passande just nu faktiskt....

ME

 

De senaste dagarna har gått så ruskigt fort, alldeles för fort. Så fort att jag knappt har förstått hälften.
Sitter på bussen hem nu från min nyblivna 20-åring. Jag älskar dig.
Imorgon väntas det jobb på mitt nya jobb. Klockan ringer 5.00 för kl 6.00 väntas det inventering i affären.

 


TAGGAD

Snart drar jag till Martina där vi ska förkröka och sedan dra vidare till stan. Hoppas på en väldigt lyckad kväll!!!

RSS 2.0