JellyBean

image description
Ligger i sängen och drömmer mig bort. Blev helt sängliggandes idag för så fort jag kliver upp så svartnar det och jag känner mig väldigt yr. Har ätit bra idag så de beror det absolut inte på. Så antagligen så är det medicinen jag tog idag för magen som gör att det spöka till sig lite. Stog nämligen att man kan bli yr & illamående. Håller tummar och tår att jag känner mig bättre imorgon när jag ska jobba. Har ett kort pass så de ska jag klara av! I need the money.

Jag måste sluta ta alla kort med min Iphone. Jag har blivit alldeles för bekväm den senaste tiden. Har ju en sån mycket bättre kamera med nytt objektiv dessutom. Skärpning My!!!

Men iaf...på bilden ser ni mina fina skålar jag fick när jag fyllde år. Jag är så käääääääär. JellyBean är ett märke jag är helt såld på. De har så mycket snyggt och fint. Jag längtar som en tok tills jag flyttar till mitt eget. Vet att jag tjatar mycket om det, MEN JAG LÄNGTAR JUUU! Helst vill jag flytta direkt efter studenten, det är mitt mål just nu. Så det innebär att jag måste börja söka jobb rätt snart i Ö-vik. För det är där jag och Joel vill flytta. Känns som det blir en bra start där sen få vi se vart vi hamnar. Jag orkar inte läsa vidare direkt så Ö-vik blir finfint. Synd att de inte har mycket till utbud när det kommer till utbildningar.

Huvudstaden får vänta ett tag...


Kommentarer
fanny

älskar dina skor!Blogg: http://faws.blogg.se/
2012-01-20 @ 22:11:53
My

JAG OCKSÅ :D Jag är även grymt avis på dina JC!!!2012-01-20 @ 23:10:07

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0