STONEFACE

 
Stoneface.
 
15:45 idag sa jag hejdå till mamma. Hon kom hit igår så jag fick då inte rå na allt för länge inte....men vi ses ju redan på onsdag. Vi har handlat en massa julklappar och även fikat/ätit gott. En toppenhelg med andra ord har det varit.
 
På onsdag tar jag "jullov" och det ska bli så skönt att få komma hem. Jaa, Sollefteå är fortfarande hem. Det här med att flytta huuuxfluuuux har gått förvånansvärt bra måste jag säga. Allt stöd där hemma har underlättat det mycket och vilken jäkla underbar pojkvän jag har!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite innan jag ska sova. Har en uppgift, eller rättare sagt två roliga uppgifter i skolan just nu. En är att vi ska analysera en annons...och jag har valt en som är passar mig sååå. Haha! Den andra är att vi ska skriva ett PM och imorgon drar min grupp ( bästa gruppen dessutom....high five!!) till Åre för att samla lite material till arbetet.
 
Just ja...krypa ner i sängen var det ja. Hoppas jag somnar innan 2 inatt och att jag slipper vakna några gånger. Jag förstår helt ärligt inte hur jag orkar ibland. Det som är mest jobbigt är att jag kan halft vakna till och se saker. Har hänt att jag väcker Joel ibland och bara svammlar på. Sen så är det även en till grej som kan vara riktigt obehagligt som jag inte riktigt vet hur jag ska förklara. När jag ska till att vakna så är det som att jag fastnar mellan att vara vaken och att sova. Jag känner hur jag spänner kroppen och även försöker öppna ögonen....känslan av panik?...JAPP! Det känns som att jag kan hålla på minst 2-3 min...men så är det nog inte egentligen. Vet inte alls hur jag ska få bort här. Det skulle vara intressant att veta om det är någon som känner igen sig?
 
Sen varför det är så här? Ja det är väll det där jäkla ordet...stress. Är så less på att höra ordet. Jag känner mig inte alls så stressad för att det ska vara så här....men jag har kanske fel.
 
Och sömnpiller kommer jag aldrig att ta. Det tror inte jag skulle göra mig gott. Tror mer på att jag skaffa ett springband vid sängen och så springer jag tills mina ben knappt orkar bära mig....och så trillar jag i sängen och wiiiiips så somnar jag gott....kan ju vara värt att testa? haha....skoja. GODNATT!!! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0