STONEFACE

 
Stoneface.
 
15:45 idag sa jag hejdå till mamma. Hon kom hit igår så jag fick då inte rå na allt för länge inte....men vi ses ju redan på onsdag. Vi har handlat en massa julklappar och även fikat/ätit gott. En toppenhelg med andra ord har det varit.
 
På onsdag tar jag "jullov" och det ska bli så skönt att få komma hem. Jaa, Sollefteå är fortfarande hem. Det här med att flytta huuuxfluuuux har gått förvånansvärt bra måste jag säga. Allt stöd där hemma har underlättat det mycket och vilken jäkla underbar pojkvän jag har!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite innan jag ska sova. Har en uppgift, eller rättare sagt två roliga uppgifter i skolan just nu. En är att vi ska analysera en annons...och jag har valt en som är passar mig sååå. Haha! Den andra är att vi ska skriva ett PM och imorgon drar min grupp ( bästa gruppen dessutom....high five!!) till Åre för att samla lite material till arbetet.
 
Just ja...krypa ner i sängen var det ja. Hoppas jag somnar innan 2 inatt och att jag slipper vakna några gånger. Jag förstår helt ärligt inte hur jag orkar ibland. Det som är mest jobbigt är att jag kan halft vakna till och se saker. Har hänt att jag väcker Joel ibland och bara svammlar på. Sen så är det även en till grej som kan vara riktigt obehagligt som jag inte riktigt vet hur jag ska förklara. När jag ska till att vakna så är det som att jag fastnar mellan att vara vaken och att sova. Jag känner hur jag spänner kroppen och även försöker öppna ögonen....känslan av panik?...JAPP! Det känns som att jag kan hålla på minst 2-3 min...men så är det nog inte egentligen. Vet inte alls hur jag ska få bort här. Det skulle vara intressant att veta om det är någon som känner igen sig?
 
Sen varför det är så här? Ja det är väll det där jäkla ordet...stress. Är så less på att höra ordet. Jag känner mig inte alls så stressad för att det ska vara så här....men jag har kanske fel.
 
Och sömnpiller kommer jag aldrig att ta. Det tror inte jag skulle göra mig gott. Tror mer på att jag skaffa ett springband vid sängen och så springer jag tills mina ben knappt orkar bära mig....och så trillar jag i sängen och wiiiiips så somnar jag gott....kan ju vara värt att testa? haha....skoja. GODNATT!!! ♥
 

FULL GAS

 
 
 

CUTE x 167546726

 
 
Josefine i min klass la nyss upp detta klipp på facebook och jag måste bara dela med mig här på bloggen. Vincent är ju bara föööööööör söt?!!!!
 

INSPIRATION

I min telefon har jag en mapp som heter inspiration. Den är fylld med en massa bilder som jag har sparat. Det är så kul att kolla igenom den lite då och då och även fylla på den. Ibland när jag har noll motivation eller noll idéer brukar jag kolla igenom min mapp. Ett litet tips....skaffa en sån här mapp ni också om ni inte redan har en!  De flesta bilderna hittar jag på olika tumblr eller We♥it. En favorit är Fashionfever.


Vid tolv kom jag tillbaka till Östersund. Jag har varit hemma i Sollefteå i helgen för att jobba lördag-söndag och det blev även ett litet fotojobb på sidan om, fuuuuuun. Nu ska jag plugga rumpan av mig och tagga tenta imorgon kl 14-19, Lite dum tid fast å andra sidan så blir det som en extra dag för lite mer plugg.....så jag ska kanske inte klaga. Nu håller vi på med ekonomistyrning och det är den roligaste kursen hittils. Förra med kredit hit och dit och debet hit och dit var en liten plåga........................


SLITSTARKA SKOR

 

En bra och mindre bra egenskap jag har är att vara tjurig. Tror faktiskt det har varit mest till min fördel och då menar jag inte den här tjurigheten som man öser på bara för att få som man vill utan jag menar den där tjurigheten som får en att lyckas, lyckas med något bra. Självklart kan jag ha mina tjurskov som en liten snorunge än idag fast jag snart är 20 år.
 
När dessa dumma svackor kommer och går....ja då kan det vara bra att tjurigheten träder fram och dämpar en annan egenskap. En som också har två olika sidor. Den egenskapen jag menar är att vara känslig. Det kan vara fint att vara känslig och det kan vara vekt att vara för känslig. För mig gäller det att hitta den perfekta dosen av dessa två egenskaper tillsammans.
 
Jag vet vad jag vill så nu är det dags att stärka på tjurigheten lite.
 
Och så vill jag avsluta detta inägg med att säga något utanför ämnet. Olle Ljungström....HIGH FIVE!!!
 
 

KARL LAGERFELD

 
 
 
Jag såg på Så mycket bättre igår och under varje avsnitt fastnar jag för de vackra glasen de använder. När jag fick veta igår vilket märke det var och vilket pris de låg på höll jag på att svimma. Priset var inte lika imponerande jämfört med de otroligt snygga glasen! 1500 kr för.....wait for it......ETT JÄKLA GLAS!!! Jag som knappt vågar använda mina Iittala glas pga min klumpighet.
 

ÅRE CHOKLADFABRIK

 
 
 
Igår innan jag och Joel åkte tillbaka till Östersund stannade vi inne på Åre chokladfabrik. Jag älskar choklad och jag kunde gå där inne länge....läääääänge. Det luktade så gott där! Kanske inte så konstigt. Vi kom ut med två påsar fylld med en massa gott. Jag köpte några strutar, kakao och ett te som luktar godis. Den här kakaoN är den bästa om ni ska baka! Har man en gång testat den så blir det svårt att gå tillbaka till någon "vanlig" kakao som du hittar på Ica.
 
Igår var det första december och det innebar julkalendern kl 8:45. Jag hade ställt klockan och när den ringde tvingade jag upp Joel med mig ( Jag vet att han innerst inne ville kolla han också ) för att kolla på det första avsnittet av Greveholm. Mysteriet på Greveholm är den bästa julkalendern genom tiderna, kommer alltid vara så. Men jag tycker att de har lyckats rätt bra endå med Grevens återkomst vad jag har sett hittills. Såg ni idag? Var ju spännande där på slutet....haha!
 
Joel har åkt och nu är jag ensam igen. Plugg och gym står på schemat och självklart Solsidan ikväll.

RSS 2.0