DR MARTENS

 

Mina nya älsklingar.


LIME

 
 
 
 
 
Kom nyss hem från lilla stan. Vi möttes upp på Lime för lunch och det blev både sushi och cheesecake, som vanligt med andra ord. Inne på Lime var det en geting som va lite väl närgången. Det resulterade lite  ( eller rätt mycket ) skrik, flaxande och krypande på golvet....inget konstigt alls. 

NEW

Det här fick jag med mig hem från Stockholm. Det jag verkligen behövde var ett par jeans men jag får fortsätta leta. 


SOFFHÄNG


STOCKHOLM 2

Varit på ett fint dop till fina Emanuel och där fick jag agera filmare. Tomas sjöng vackert och söta Amalia var det full fart på. Efter dopet i kyrkan blev det fika och mat. Jag fick en ny vän vid namn Alice, vi lekte konstnärer och lyckades ganska bra? ( En modernare variant av Pippi )
 
När kalaset var klart åkte vi till hotellet och senare under kvällen bar det iväg till en fin restuarang vid vattnet.
 
Kortfattat.

STOCKHOLM

Igår vid 14 kom vi ner till fina Stockholm. Det var varmt och vädret var mer än okej. Eftersom vi kom tidigare än 15 då man lunde checka in så fanns det tid för lite shopping :D Det blev lite toppar och ett fint armband som ni ser på bild. Nu slipper jag sno mammas ;)
 
Under kvällen så gick vi till Hammarby sjöstad för middag på Texas Longhorn. Köttet är gudomligt där, mmmmhmhhm.
 
Idag så är det dop och firande av Josefine som fyllde 30 år igår. Trevligttrevligt :)

EN BRA MÅNDAG!

Idag har det varit en väldigt bra dag och jag har hunnit med ovanligt mycket för att vara en måndag. Jag och mamma gick ner på stan redan vid 10 för att göra lite ärenden och när det var klart så blev det lunch...SUSHI, haha! Hade lovat mig själv att hinna äta sushi & cheesecake på Lime innan jag flyttar.....kan bocka av båda dem  idag. Hoppas de har lika god sushi i Östersund......
 
Senare under dagen så mötte jag upp Fanny & Mimmi för en fika på Lime. Cheesecake & Chai Latte, muuuuuummmmma! Snart flyttar Fanny och jag åt varsit håll och det kommer vara många många mil mellan oss. Läskigt....
 
Lyckades även göra av med lite pengar på både onödiga och nödiga saker idag, mest nödiga. Köpte bland allt ett suuuuuuuupernagellack. Eller det återstår att se. Det ska nämligen få naglarna att växa 30 % mer under 5 dagar. Kanske inte fungerar fullt ut som det vill låta men jag hoppas att de kan göra lite under iaf. Jag märkte redan ikväll att naglarna blev hårdare och bara det är ju ett +.
 
 
 
Fin cykel va? DET ÄR MIIIIIIN! Mamma har länge haft en svart och jag har alltid velat ha en själv och idag blev jag ägare till en egen. Mormor & Morfars snälla granne GAV den till mig. Hur snällt var inte det??? Den är även knappt använd. 

22:10


Svarta eller vita strumpor?

 
Ibland kan jag ha så himla svårt för att bestämma mig. Det spelar ingen roll om det är ett litet beslut det handlar om eller ett viktigt. Ibland kan jag stå och vela om vilka strumpor jag ska ha. Ja, det är sant. Sen att gå på konsum med mig en kväll kan vara rätt intressant. Joel brukar alltid säga till i tid att jag ska börja tänka på vad jag ska handla. Han får ändå stå där och vänta på sin velande flickvän. 
 
Har ett viktigt val framför mig. Långt ifrån att välja färg på ett par strumpor.....väldigt långt. 
 
 

10/8 - Hemma hos Filiph

 
 
 
 
 
 
 
Direkt efter jobbet drog jag till Filiph och där var det trevligt folk. Vi spelade spel och hade det bra. Kan även tillägga att jag och Mattias vann på Alias ;) Viktigt! 

HIPP HIPP HURRA!

 
 
Ikväll så har det varit födelsedagsfika hemma hos Sandra. Det var väldigt kul och vi spelade en massa spel och hade det bra. På fredag så ser det ut som att vi alla träffas igen...men den här gången hemma hos Filiph och Noooovalie är även hemma. SKOJIGT VÄRRE TRO JAG ATT DE BLI.
 

BLUE

 
 
 
Min förmiddag spenderades med min fina i Utnäs. Vädret var helt okej och solen tittade fram rätt ofta. 

LÖRDAG

 
Bad Joel ta ett kort på mig med Högakustenbron i bakgrunden. Det här blev resultatet. Allt för att jävlas ;) 
Blev bjuden på en väldigt god middag på Hornö. Jag som aldrig testar något nytt gjorde faktiskt det den här gången och gott var det! 
Efter middagen åkte jag och Joel till Felles stuga. Vi var 4 par och hade det så himla trevligt! Jag kom dit i en klänning och vädret var inte på topp så när vi hade bestämt oss för att åka ut och fiska fick jag låna lite kläder, snyggt va? ( Jag som försöker skrapa bort lite smuts på Joels bil med en jättegaffel )
 

STÄDAAAARÅ

 
Mitt rum ser inte så okej ut och mina garderober ser VERKLIGEN inte okej ut.....så det är dags att göra något åt det. Perfekt fredagsnöje....right? Blöö.
 
Och min nya design på bloggen är för övrigt inte klar och ska säkert göras om helt för jag är inte nöjd. Kanske inte så ovanligt men. 

Hoppas ni andra där ute har de jätte kul......för det ska jag med ha, typ.

AUGUST

 
Igår efter jobbet blev det middag hemma hos mormor & morfar. Gott som alltid. 
 
 

RSS 2.0