Lobby

Igår kväll kom jag hem till Norrland igen. Hoppade av i Bollsta för att pussa på en efterlängtad kille. Tillbringade natten där och sedan bar det iväg till skolan på morgonen. Känns jätte konstigt att vara tillbaka till det "vanliga". Har haft så sjuuuukt kul dom här dagarna. Kryssning och två-dagars utgång i Stockholm har vi hunnit med. Blev även lite shopping. Sitter på skolan nu så bilder kommer upp senare.

Fotograf: Evan Pantiel

Fotograf: Elin Flodin

Här ser ni två bilder från Lobby. Den första var från fredagen och den andra är sen lördagen. Kan ju lugnt säga att jag passar bättre bakom kameran. Men..ibland måste man bjuda på sig. Som ni kanske ser så har jag köpt den svarta klänningen från American Apparel som jag tidigare la upp här på bloggen. Nöjd tjej? JAAAA! Det var kärlek vid första ögonkastet.

Sen så måste jag ge ett stort plus till alla trevliga människor man stötte på. Folk öser verkligen på med komplimanger och är jätte trevliga. Fick även höra två gånger av olika tjejer att jag har en snygg kropp, och de undrade hur jag har lyckats med den. Var verkligen kul att höra det! Så den här gången ska jag vara duktig och ta åt mig.

 


Kommentarer
faws

binld bocken på bussen ;)Blogg: http://faws.blogg.se/
2011-09-12 @ 23:03:45

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0