75 utmaningar som tar dig framåt!Lyft ditt liv

Jag är helt såld. Vill göra allt på en gång! Nummer 5 utav Cosmopolitan i år var värd varenda krona ( är den iförsig alltid ). Men den här gången fastnade jag totalt. Är en lista på 75 utmaningar man kan göra för att "lyfta sitt liv". Vissa saker känns hopplöst men till stor del tror jag att det här är verkligen något för mig, och många andra. Jag gillar utmaningar!

Några exempel;

"Boka in en resa till en stad som du inte vet något om och som inte är ett typiskt turistmål av New York-rang. Researcha så lite som möjligt och möt sedan staden med ett öppet sinne. Kan bli hur episkt som helst."

"Skriv en att göra-lista med saker som du vill se uppfylla innan tolvslaget på nyårsafton 2012. Och gör sedan det som krävs från och med nu för att önskningarna ska bli verklighet!"

"Ska du köpa en kopp take away-kaffe? Betala för två och säg till kassören att personen bakom dig i kön får den andra."

"Gå osminkad till jobbet/skolan i en vecka"

"Skriv ett inspirationsbrev till dig själv! Beskriv varför du är så himla bra, överös dig själv med komplimanger och en massa bra feedback."

"Ge en komplimang till en främling på stan!"

"Ha en mediefri vecka. Det vill säga, ingen TV, radio, internet...Tänk va mycket tid du kommer spara!"

"Byt garderoben med en vän över helgen."

Jaaa....listan kan göras lång! Kommer även på en massa egna utmaningar.Funderar på att göra en kategori under namnet "Utmaningar". Och sedan dokumentera hur allt går och vad jag får ut av själva utmaningen. Kan vara roligt att läsa senare.
Kommentarer
Paula

Åh,jag startade upp en blogg om bara dessa utmaningar och ska göra dom allihopa. Har gjort ca 17 st redan :-) hur kul som helst och jag mår så himla bra! La till en youtube kanal och twitter. Så himla kul grej att starta :-)Blogg: http://lyftdittliv.nu
2011-05-29 @ 15:29:59

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0