Is it possible to be too tired to sleep?

Ligger nu i min säng och är helt slut. Helt tom. Är nästan för trött för att somna...så illa är det. Hur det går ihop kan man undra. Upp tidigt imorgon för att ringa ett samtal, i hopp om att man ska slippa en jäkla kö. För övrigt så började min dag inte så värst bra...klev upp och mådde prima men några minuter senare var det inte så prima minsann. Det är många frågetecken just nu, vill gärna ha ett svar. Men annars då? Joooru, har varit en jätte mysig dag. Hela helgen har varit bra. Kortfattat...
• Fredag
- Jobb på Dressman.
- Förkrök hemma hos Lisen innan krogen.
• Lördag
- Jobb på Dressman
- Småstadsliv i Ö-vik med Joel, Sara & Niklas. Stötte även på Pierre och Karolina där. Super trevlig kväll :) Inte nog med det så hann man med att träffa Pappa, Marie och systrarna.
- Kvällsmys framför tvn med chips, dipp & gurkstavar!
• Söndag
- Bad hos Joels farmor & farfar. Blev även bjuden på god middag.

Och nu ligger jag som sagt hemma i min säng, utan Joel. Känns tomt. Den stackaren börjar jobba imorgon igen.  Är inte helt ensam i sängen faktiskt, lilla söta Sessan ligger bredvid mig. Hon är för gooo!
Nää...nu ska jag stänga dumburken och försöka sova. Hoppas på en bättre start på dagen imorgon och att min röda "fina" näsa inte är lika röd imorgon. Vem vill ha en röd näsa egentligen?

Sessan & Jag


Kommentarer

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0