Läppförstoring!


Ajaj...

Jag har börjat om och om på den här meningen i flera minuter...
Det är inte meningen att jag ska få ut allt med ord här. På min förra blogg skrev jag om allt och ingenting. Känslor av alla slag. Den här bloggen ville jag inte bli allt för personlig i. Jag är duktig på att förklara mina känslor med bilder, ska nog ta tag i det. Kameran står bara där och dammar...inte okej.

Sen så vill jag inte oroa er allt för mycket, för jag mår bra...egentligen. Har en underbar familj, vänner & pojkvän som alltid står vid min sida. Det är bara min kropp som kämpar emot mig. Och jag känner mig svagare än någonsin...
Ränt på sjukhuset lite då och då och där har man blivit bemött av både motgång och medgång. Antagligen handlar det här bara om stress. Blev mycket lugnare när det visades att inte vara Hypertyreos. Hade nästan alla symptomer så jag var rädd. Men nu var det inte så och jag är jätte glad för de. Så nu hoppas jag att allt vänder snart. Men har stött på allt för många motgångar. Först mått piss i månader, sen nu en veckas feber, och nu....ja inte nog med det, min läppar har svullnat upp som bara den. Har blåsor fulla munnen och kan inte äta, knappt dricka. Det här var inte det jag behövde. Ligger redan 8 kg back på kort tid (och jag äter!!!) . Men som receptionisten sa på sjukhuset första gången jag ringde så kunde de skilja på vilken våg man har, ha ha ?

Nu ska jag försöka sova, kwak kwaaaaak som ankan sa.

 


Kommentarer
Ramona

jäklar! hoppas det blir bra snart, krya på dig! :O :)Blogg: http://ramona.devote.se
2011-08-27 @ 20:33:03
My

Tack så mycket! Nu är det riktigt bra faktiskt, bara lite trött i kroppen!Blogg: http://mmylove.com
2011-08-28 @ 11:29:13

Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0